„Cadoul” prințului Harry cu patru luni înainte de încoronare. Nimeni nu se așteaptă la ceva plăcut

„Cadoul” prințului Harry cu patru luni înainte de încoronare. Nimeni nu se așteaptă la ceva plăcut
Cartea de memorii a prințului Harry are în sfârșit o dată de lansare. Va apărea în librării chiar înaintea încoronării tatălui acestuia, Regele Charles al III-lea.

„După luni de speculații frenetice, cartea are o dată de publicare: 10 ianuarie 2023, potrivit executivilor din industrie”, susține New York Times într-un articol publicat miercuri. Editorul cărții, Penguin Random House, și un reprezentant atât al lui Harry, cât și al soției sale, Meghan Markle, au refuzat să comenteze pe această temă. Page Six a relatat anterior că Harry, în vârstă de 38 de ani, a fost disperat să rescrie cartea – care inițial urma să fie lansată în luna aceasta. Dar, în urma morții reginei Elisabeta a II-a, s-a pus pe editat.

Autorul Tom Bower a declarat, în exclusivitate pentru Page Six, în octombrie, că familia regală era deja „extrem de nervoasă” în legătură cu viitorul volum și a numit cartea o „bombă cu ceas”. „Cred că toată lumea știe că familia Sussex nu poate modifica cartea în niciun fel, a explicat el. Pot să o facă mai urâtă? Pentru că, altfel, nu am avea vânzări”. Bower a susținut că volumul „va include în ea un capitol despre funeraliile reginei”.

„Vor fi doar mai multe materiale despre cum au fost umiliți și tot restul invectivelor împotriva familiei regale, a adăugat el. Așa că, în această măsură, cred că întârzierea se va adăuga la otravă”.

Cartea de memorii a prințului Harry nu anunță o lectură plăcută pentru familia regală

Cartea a fost anunțată pentru prima dată la mijlocul anului 2021 și a fost descrisă ca fiind „o carte de memorii intimă și sinceră” a fiului regelui Charles al lll-lea, care va oferi „relatarea definitivă a experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor de viață care au contribuit la formarea sa”.

Tată a doi copii, prințul Harry a spus într-o declarație la momentul respectiv că a vrut să producă o „relatare la primă mână” a vieții sale, „care să fie exactă și complet sinceră”. „Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, iar speranța mea este că, spunându-mi povestea – suișurile și coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate – pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, a declarat Harry.

Harry și Markle, în vârstă de 41 de ani, au lucrat, de asemenea, la un serial documentar Netflix de când au renunțat la îndatoririle lor regale și s-au mutat în California în 2020.

Sursa foto: Instagram