Prințul Harry și Meghan Markle, prinși la înghesuială. Documentarul cu bucluc va apărea anul acesta

Prințul Harry și Meghan Markle, prinși la înghesuială. Documentarul cu bucluc va apărea anul acesta
Meghan și Harry au făcut tot ce le-a stat în putință să amâne tot mai mult lansarea documentarului lor pe Netflix, dar se pare că dorința nu li se va împlini.

S-a tot spus că seria documentară în care sunt implicați Meghan și Harry va ieși pe piață anul viitor, însă sursele spun că e posibil să nu se întâmple așa.

Prințul Harry și Meghan Markle, prinși la înghesuială. Documentarul cu bucluc va apărea anul acesta

Când apare documentarul Prințului Harry și al lui Meghan Markle pe Netflix? Potrivit declarațiilor mai multor surse pentru Page Six, seria documentară va fi lansat anul acesta. S-a dorit ca serialul să fie dat publicității până în 2023, pe fondul reacției față de viitorul sezon al serialului Netflix „The Crown”, potrivit Deadline dar, n-a fost să fie.

Harry și Meghan au dorit să fie scoase toate comentariile pe care le-au făcut despre actualul rege, Camilla, William și Kate, iar din acest motiv Ducii s-au contrat cu cei de la Netflix. Se pare că încă nu s-a ajuns la o înțelegere, mai susțin sursele, între Duci și Netflix existând probleme și în acest moment.

The Crown va fi disponibil pe Netflix începând cu 9 noiembrie

Noul sezon al serialului „The Crown” care va fi disponibil începând cu data de 9 noiembrie pe Netflix, a stârnit numeroase critici, la doar câteva săptămâni după moartea reginei Elisabeta a II-a. Sunt cu adevărat tulburătoare scenele în care noul rege Charles, care este întruchipat de Dominic West, ar fi vrut să dea o lovitură de stat împotriva regretatei Suverane, care e interpretată de Imedla Staunton.

Acest lucru s-ar fi întâmplat când acesta era încă prinț de Wales și s-a aflat despre intenție când a avut loc o întâlnire cu fostul prim-ministru britanic Sir John Major. Ca să demonstreze tuturor că nimic nu e adevărat, Sir John a dezmințit totul pentru Mail on Sunday.

El a subliniat că întâlnirea dintre cei doi nu a existat niciodată și a spus despre această scenă că nu este decât „o grămadă de prostii malițioase”. La fel de șocante sunt și alte scene care vorbesc despre moartea celei mai iubite prințese a tuturor timpurilor, Diana, al cărei rol îl joacă Elizabeth Debicki.

Sursă foto: instagram