Cafeaua își poate dezvălui cum îți va merge azi. Caută semnele banilor în licoarea dimineții

Cafeaua își poate dezvălui cum îți va merge azi. Caută semnele banilor în licoarea dimineții
Diminețile sunt perfecte doar cu o cafea. Și nu e o reclamă, ci purul adevăr. Dar de puterile cafelei ați auzit vreodată?

Dacă nu vă puteți abține să nu consumați zilnic o ceașcă aburindă cu cafea, trebuie să știți și ce vă oferă această licoare.

Ce vă poate dezvălui o simplă cafea. Nu v-ar fi dat niciodată prin cap

Sunteți curioși să știți cum va fi vremea? Nu mai trebuie să vă uitați nici măcar la buletinul meteorologic, ci să fiți foarte atenți cum turnați cafeaua în ceșcuță. Dacă observați că la mijloc se formează spumă, atunci ziua va fi senină, tocmai bună pentru o plimbare. Dacă însă spuma se adună la marginea ceștii, vremea va fi schimbătoare.

Cafeaua care dă în foc anunță venirea ploii

Și tot spuma de la cafea arată cât de norocoși sunteți la bani. Tot ce trebuie să fiți atenți este dacă spuma se adună în ceașcă, nu în ibirc. Dacă răspunsul este pozitiv, atunci așteptați-vă la daruri financiare.

Dar dacă bulele se îndepărtează, se spune că veți avea parte de o pierdere. Iar dacă vă supărați că a dat cafeaua în foc, trebuie doar să știți că va ploua în scurt timp.

Cafeaua nu se consumă niciodată în picioare, pentru că veți atrage ghinionul

O veche superstiție spune că niciodată nu trebuie să consumați cafea decât stând liniștiți, pe scaun și savurând-o în liniște. Dacă o veți consuma în picioare și pe fugă nu vă mirați că veți atrage ghinionul de partea dumneavoastră. Și nici pe stradă, în drum spre serviciu, pentru că veți alunga banii din viața dumneavoastră.

Ați vărsat cafea? E de bine! Urmează să primiți ești bune și bani în cont. Potrivit unor vechi superstiții, cine are în casă cafea și pâine nu va avea parte de fantome. Iar cine vrea să nu aibă necazuri, să consume mereu cafeaua din aceeași cană.

Sursă foto: jamila cuisine