Călin Goia și-a găsit sursa de câștig, că nu prea mai merge cu muzica

Călin Goia și-a găsit sursa de câștig, că nu prea mai merge cu muzica
De când nu mai are concerte, Călin Goia s-a apucat de afaceri. Din ce a câștigat solistul bani în pandemie.

Nu e de mirare că marii cântăreți ai României s-au apucat de afaceri. Din ce trăiește acum Călin Goia.

Călin Goia și-a găsit sursa de câștig, că nu prea mai merge cu muzica

Se pare că liderul trupei Voltaj, Călin Goia, are afacerile în sânge. Acesta nu a stat degeaba în perioada pandemiei, a continuat să investească la Bursă și e mulțumit de rezultate. “Când m-am decis să plasez primele mele acţiuni, la SIF-urile sau la diverse bănci, nu ştiam aproape nimic despre aşa ceva. Chiar m-am amuzat.

Odată cu primele câştiguri, a venit şi prima mea greşeală. Am decis să-mi angajez un broker specializat, în care am investit, o perioadă de vreme, multă încredere. După povestea cu criza din 2008 – 2009, am avut multe de tras, dar am pierdut şi încrederea în brokeri.

Atunci am luat decizia să fac singur toată treaba asta. Şi să ştiţi că o recomand multora dintre prietenii mei. Investiţiile pe Bursă, pentru cei care-şi doresc aşa ceva, au farmecul lor, iar randamentul e deseori mult mai mare decât ce-ţi oferă o bancă sau alta”, a declarat artistul pentru impact.ro.

„Prefer investițiile mici, dar sigure”

Pentru ca totul să funcționeze ca la carte Călin Goia susține că are grijă să se documenteze și preferă investițiile mici, dar sigure. “Citesc ziare sau articole de specialitate, urmăresc raportarea anumitor dividende şi prefer investiţiile mici, dar sigure, pe termen mediu sau lung. Să nu-şi închipuie nimeni că sunt un mare jucător pe Bursă.

Nu e cazul, dar mă pot lăuda şi cu unele succese financiare. (…) Spre exemplu, am învăţat o lecţie importantă. Aceea că nu trebuie neapărat să vinzi atunci când se produce un eveniment major şi lumea din jur se panichează.

Trebuie să înveţi să-ţi înfrânezi asemenea porniri, deoarece, cu puţină şansă, poţi câştiga. În martie 2020, spre exemplu, când a început nebunia cu pandemia actuală, cine a ştiut atunci să se înfrâneze şi să rişte a avut multe de câştigat!”, a declarat acesta.

A investit în imobiliare în București și Cluj

O altă parte din bani Călin Goia a investit-o în imobiliare, în București și Cluj, iar anul trecut și-a cumpărat un apartament într-un complex nou. “Am investit ceva şi în imobiliare. Doar pe piaţa bucureşteană, dar şi pe cea clujeană.

Ultima investiţie vine şi din faptul că, de fel, sunt de acolo, şi ca atare mi-am zis că trebuie să fac asta. Mi-am cumpărat un apartament într-un nou complex, ridicat în zona fostei Fabrici de bere Ursus. E superbă zona, vă asigur”, a afirmat Călin Goia.

Sursă foto: Tacataca.ro

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre