Deși prețul este la o reducere de la suma pe care i-a cerut-o inițial (5,5 milioane de dolari), este încă o ușoară creștere de la aproximativ 5 milioane de dolari pe care Calvin a plătit-o acum trei ani.

Vedeta în vârstă de 36 de ani a pus casa de 6.000 de metri pătrați pe piață în această vară, după ce a luat-o de la DJ Steve Angello în 2017. Fosta casă a lui Calvin include șase băi și a fost construită într-un flux de culori neutre, format în mare parte din alb și maro în interior.

Casa este amenajată în jurul unei curți care include o piscină. Câteva ghivece mari de piatră care conțin palmieri mici au fost amenajate în apropierea piscinei și există, de asemenea, șezlonguri de care Charli și oaspeții ei să se poată bucura.

Mai multe uși se deschid spre curtea din spate, inclusiv una care duce într-o cameră de zi amenajată atractiv, cu vedere la un balcon interior. În timp ce o parte a camerei de zi duce în curtea din spate, cealaltă are o fereastră boltită cu mai multe etaje, care oferă o vedere extraordinară către verdeața din apropiere.

O altă zonă a curții se deschide într-o sală de mese, astfel încât rezidenții au de făcut doar câțiva pași de la masă la o baie în piscină. Charli se bucură și de sala de muzică a lui Calvin, care vine cu ziduri izolate fonic. Există, de asemenea, o cameră de zi la etaj, care are o mulțime de ferestre. Această cameră are un șemineu amenajat, un candelabru luxos agățat de tavanul alb, care este accentuat de căpriori din lemn întunecat.

Cele patru dormitoare ale casei vin într-o varietate de amenajări. Un dormitor îngust este în prezent ornamentat de o lama gonflabilă, deși probabil Charli XCX va prefera un alt tip de decor. Între timp, dormitorul de la mansardă are o balustradă metalică care se transformă în balustrada scării care duce în jos, într-un alt dormitor. Dormitorul în sine se deschide spre un balcon care este mărginit de o altă scară metalică, acesta fiind o spirală care duce înapoi la cel mai înalt etaj.

Printre cele șase băi se numără una cu o cadă de baie verde închis, precum și un blat negru cu un design la modă idiosincratic, sertare care sunt făcute să arate pe jumătate topite. O alta a fost realizată în mare parte alb și bronz pal și are o mică bancă chiar între cadă și chiuvetă. Baia respectivă este, de asemenea, mobilată cu o masă de toaletă completă cu propriul scaun și un accesoriu cu lumină pe oglindă.

Exclusiv. „Băieții de aur” au avut nevoie de „terapie” cu calorii după ce au rămas liberi de contract

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri