Velea a postat, aseară, un video în care explică ruptura cu Mario și Lino, făcând lumină în scandalul care alimentează bârfele mondene de săptămâni bune. Rețete și vedete a scris despre acest episod aici. Pe scurt, tinerilor li s-a urcat la cap succesul și au uitat bunul simț și omenia. Dar acum lucrurile au fost tranșate. Cântăreții au fost scoși oficial din Golden Boys Society ( GBS). Iar aceștia au replicat.

Cel mai elegant a fost ginerele Andreei Esca. Mario Fresh și-a etalat tatuajul cu numele GBS și a spus că sufletește, toată viața va fi acolo. Părea că nu e așa afectat de anunțul lui Velea. Dar nu e așa. S-a dat de gol, pe Insta Story.

Mario a avut nevoie de „întăritori” emoționali după palma virtuală  menită să fie trezit la realitate dată de mentorul său. Așa că și-a încheiat seara cu alcool în față și cu dulciuri. Știe oricine, dulciurile sunt evadarea celor mai mulți în momente de restriște emoțională.

„Să ne fie rușine…” a scris Mario pe fotografia cu bombele calorice. Înainte de ele, a mâncat sushi. El spune că e postarea cu tatuajul, e „ultima postare despre asta”  și în mulțumește lui Velea: ”mulțumesc UnQ”.

Fanii nu au fost îngăduitori

Fanii însă nu au fost îngăduitori cu tânărul. Mesajele primite sunt cu adevărat dure. „Ce drum ai mă tu, daca nu era Velea care să te facă cunoscut erai un pustan la colț de stradă”, i-a scris cineva. „Poate îi zici si spurcatului ăla de Lino treaba cu autostrada! El sigur a luat-o pe contrasens. Măcar tu ai bun simț și știi să te exprimi, ala deschide gura și scoate numai prostii. Amândoi aveți dreptul să mergeți pe drumuri separate de Velea dar lui îi datorați în mare măsură ceea ce sunteti azi!”, a fost alt comentariu.

Lino Gold, bulversat. A trecut de la o stare la alta

Lino Gold a continuat aroganțele, în stilu-i caracteristic. E drept, în postarea lui Velea, el e cel mai tras la răspunderea. Vetea îi reproșează că „linge unde a scuipat” și că nu se aștepta lșa așa ceva de la el, cu referire șa așa-zisa mare prietenie cu Abi Talent, manelist cu care Lino era la cuțite în urmă cu numai câteva luni.

Ca să treacă și el peste șocul emoțional, s-a răsfățat. S-a dus la hairstilist. Apoi a avut o replică muzicală pentru postarea lui Velea. El a distribuit piesa „Paranoia” a lui Pop Smoke. La scurt timp a revenit la „sentimente mai bune” și i-a mulțumit mentorului. Dar nu în nume personal. „Mulțumim pentru tot” a scris alături de poza cu brațul tatuat cu GBS al lui Mario.

Până la finalul zilei, a făcut însă și o postare, pentru posteritate, pe Instagram, restul reacțiilor fiind la Story, de unde vor dispărea în 24 de ore. Alături de o fotografie cu el și Velea a scris: „Mulțumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă dar va doresc tot binele din lume”, alături de o inimioară și #nofakepost #dinsuflet”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Românii, fascinați de analfabeții societății care se scălămbăie pe net. Bodi e în top

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri