Pandemia are și efecte pe care numai specialiștii le-au anunțat. Izolarea are efecte serioase, atrage atenția profesorul neurochirurg Vlad Ciurea. ”Izolarea ne-a tâmpit”, a spus marele neurochirurg. Altfel nu se explică de ce românii sunt fascinați de analfabeții societății care știu să se scălămbăie pe net!

Românii, fascinați de analfabeții societății care se scălămbăie pe net

În această perioadă, de izolare, au apărut situații frecvente în care mai multe persoane suferă de tulburări de memorie, dezorientare, probleme de echilibru sau lipsa coordonării, spune profesorul neurochirurg Vlad Ciurea.

Mai mult de atât, tot mai mulți români stau cu ochii în telefon sau televizor.

Alexandra Bodi, o gospodină din Mureș, face senzație pe TikTok și are mai multe vizualizări și decât Dorian Popa, regele rețelelor de socializare. Alexandra Bodi nu face nimic special, însă oamenii sunt în delir, se pare, atunci când ea face mămăligă sau mătură prin curte.

Filmul care a rupt gura pe TikTok-ului, a strâns aproape două milioane de vizualizări, are câteva secunde și îl arată pe iubitul ei când îngenunchează și îi pupă picioarele, în timp ce Alexandra îi cântă: „Aveai un ceas pe jos, care a căzut pe jos atunci când mi-ai văzut privirea!”. Pe ritmuri de manele, desigur.

@1989alexandra

♬ sunet original – Alexandra Bodi

Cine este Alexandra Bodi, gospodina din Mureș celebră pe TikTok

Se întreabă toată lumea cum a reușit ea să strângă milioane de vizualizări fără să pozeze sexy, fără să arate imagini din vacanțe de lux, fără tutoriale de machiaj sau dansuri provocatoare.

Alexandra Bodi are o viață mai mult decât modestă și nu se rușinează să-și expună sărăcia pe Internet. Poate tocmai asta atrage atenția oamenilor, având în vedere că rețelele de socializare sunt tictise de pițipoance disperate să-și expună stilul de viață extravagant, de băieți cu surse de venit incerte, care se laudă cu colecțiile de mașini de lux sau îmbogățiți care stau mai mult prin vacanțe de lux, decât acasă.

@1989alexandra

♬ sunet original – Riana

Alexandra Bodi din Mureș a reușit, amestecând mămăliga și măturând prin curte, să capteze atenția internauților. Într-un timp record, Alexandra Bodi a reușit să înregistreze aproape 280.000 de fani și 4,2 milioane de aprecieri. Pe de altă parte, Dorian Popa, cu al său Cheluțu, a înregistrat, în total, 172.000 de aprecieri.

Locuind într-o casă sărăcăcioasă, alături de soțul ei, Ionuț, Alexandra a făcut milioane de vizualizări cu filme în care apare gătind tocănițe sau trebăluind prin ogradă.


Răzvan Simion și Costin Gheorghe își dau replici subtile, în versuri. Subiectul: Lidia Buble!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri