Când începe Burlacul. Noul  sezon e plin de surprize

Când începe Burlacul. Noul  sezon e plin de surprize
Una din cele mai îndrăgite emisiuni se pregătește de lansarea noului sezon. La finalul ei, protagonistul nu va mai fi singur.

Iată când începe Burlacul. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul, va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1. Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa. La capătul ei speră să își găsească aleasa inimii!

Noul Burlac recunoaște că altfel se imagina la această vârstă. Și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie. ”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin.

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură. Vor vizita locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Dar și pentru a-l cuceri.

Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii. Acesta promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca, dacă îi dau un sfat, să fie pertinent. Iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Clătitele reginei Elisabeta II. Cum le consumă suverana