Clătitele reginei Elisabeta II. Cum le consumă suverana

Clătitele reginei Elisabeta II. Cum le consumă suverana
Clătitele reginei Elisabeta II au devenit virale pe internet. Suverana a decis să împărtășească rețeta ei de clătite, iar publicul a fost încântat.

Dacă ești în pană de idei de gătit în weekend, poți încerca clătitele reginei Elisabeta II. Contrar așteptărilor, vârsta înaintată nu i-a pus Reginei niciodată probleme în ceea ce privește plăcerea degustării dulciurilor. Mare împătimită a deserturilor, Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, nu ratează nicio ocazie să bea un ceai după-masa alături de o gustare. 

Deși poate părea neobișnuit, suverana Marii Britanii s-a hotărât să dezvăluie rețeta de clătite preferate, chiar pe contul oficial de Twitter al familiei regale. Astfel, suverana consumă clătitele în trei forme diferite. Prima este o alegere cu gem și cremă, care poate fi servită având clătitele împachetate sub formă de evantai. Lângă se pot adăuga câteva fructe de pădure. În a doua clătitele sunt umplute la interior cu lămâie și zahăr. Ultima variantă este puțin diferită, având ingrediente nu foarte specifice unui desert. A treia opțiune pentru această gustare are în compoziția sa bucăți de șuncă, praz și brânză sărată.

Ce secret au clătitele reginei Elisabeta II

Când gătesc desertul Reginei Elisabeta a II-a, chefii regali au și câteva ingrediente secrete pe care le adaugă pentru a oferi o notă aparte. Potrivit express.co.uk, aceștia duc astfel preparatul mai aproape de bucătăria franțuzească.

Pentru o aromă mai puternică chefii adaugă anumite tipuri de carne. Astfel, pe lângă gustul delicios, clătitele rămân și moi. Clătitele se prepară în modul clasic, astfel că nu ai nevoie decât de ingrediente. Folosind gramajele de mai jos, vei avea în jur de zece bucăți la final, pentru a le împărți cu cei dragi. Iată de ce ai nevoie pentru a găti clătite pentru mai multe persoane:

Ingrediente: 

  • Făină Simplă: 125 de grame
  • Zahăr: 30 de grame
  • Un praf de sare
  • Ouă: 2 mai potrivite, în jur de 100 de grame
  • Gălbenușuri: 1,5, aproximativ 30 de grame
  • Lapte: 250 de mililitri
  • Unt: 40 de grame

Foto: Facebook

Vă amintiți de pantajazz? Pantalonii ușor evazați au revenit în modă