Vă amintiți de pantajazz? Pantalonii ușor evazați au revenit în modă

Vă amintiți de pantajazz? Pantalonii ușor evazați au revenit în modă
Să fii la modă a fost o adevărată provocare tot timpul. Trebuie să urmărești noile colecții, dar și trend-setter-ii, și apoi, trebuie să te descurci să adaptezi. Pentru că nu avem toți bugete pentru ultimele colecții ale marilor case de modă.

Moda se schimbă de la un sezon la altul, lucruri mai vechi revin în actualitate, cum e cazul și acum când pantalonii ușor evazați au revenit în modă. Se numesc pantajazz și arată fabulos pe orice siluetă.

Pantajazz sunt pantaloni evazați cu talie (mai ) înaltă. Au fost hitul modei din anii 90 și de la începutul anilor 2000, iar acum sunt un „must have” în garderoba feminină. Cum spuneam, flatează siluetele, și arată extraordinar de bine cu tocuri, platforme, dar și cu încălțăminte sport sau lejeră.

Pantalonii ușor evazați au revenit în modă

Ține de imaginația fiecăreia cum îi combinați. În plus, arată fabulos aproape cu orice îi combinați și în partea de sus. Poate fi o cămașă, un tricou, un sacou, sau pur și simplu o bluză de trening. Sau, de ce nu, o  geacă de motociclist. Când va fi cald afară, vor arăta perfect cu bustieră sau crop top.

Și acum, vestea bună. Pantajazz se regăsesc în prezentările de ultim moment ale marilor case de modă, dar nu trebuie să devalizați cardurile pentru a-i avea. Multe branduri accesibile cunoscute precum Calzedonia, H&M, C&A, Zara și Tally Weijl au deja pantajazz pe umerașe și manechine, așa că îi puteți achiziționa la prețuri convenabile.

Sursa foto: Sinsay, Pinterest

Au apărut imaginile. Cum arăta Adela Popescu în timpul primelor 2 sarcini