Când începe un nou sezon al emisiunii Șef sub acoperire

Când începe un nou sezon al emisiunii Șef sub acoperire
Șef sub acoperire se întoarce pe micile ecrane cu un nou sezon. Manageri de top intră în propria companie, sub o altă identitate și merg să lucreze cot la cot cu proprii angajați.

Începe un nou sezon al emisiunii Șef sub acoperire și se vor schimba, din nou, destine. Vom vedea cum directori de companii renumite trec printr-un test de foc. Oare se pot descurca făcând joburi deloc ușoare, sub o identitate ascunsă, în propria firmă? Nu doar ei sunt cei supuși „testării”. Și angajații vor fi observați pe ascuns de către șefii aflați sub acoperire.

Primul sezon al emisiunii a fost un adevărat carusel de emoții, de povești impresionante, dar și de situații amuzante. Prin toate acestea au trecut managerii sub acoperire. Telespectatorii au urmărit peripețiile „șefilor” unor companii cunoscute. Au intrat în joc cei de la Alka, BGS, Blue Air, Phoenicia Hotels sau Salad Box.

Aceștia au fost inspirați, motivați sau emoționați de poveștile surprinzătoare ale unor angajați. Noul sezon vine cu o mulțime de companii de succes din România. Peste numai câteva zile vom vedea cine sunt șefii care au avut curajul de a porni în această aventură.

Când începe un nou sezon al emisiunii Șef sub acoperire

Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor și va încerca să-l inițieze pe șef în tainele companiei și ale job-ului respectiv.

Odată aflat sub acoperire, șeful va afla la prima mână, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia. Va fi o experiență care le va schimba viața atât angajaților, cât și șefului aflat sub acoperire.

Emisiunea Șef sub acoperire va putea fi vizionată în premieră, în 9 februarie, de la 21:30,  la PRO TV.

Sursa foto: PRO TV

Oana Zăvoranu scoate iar bâta: „Asta e altă poamă, tot influenceră”

Recomandarile noastre