Oana Zăvoranu scoate iar bâta: „Asta e altă poamă, tot influenceră”

Oana Zăvoranu scoate iar bâta: „Asta e altă poamă, tot influenceră”
Oana Zăvoranu scoate iar bâta la influencerițe. După ce le-a luat pe toate divele din online la rând, a venit și rândul pentru material nou.

Oana Zăvoranu scoate iar bâta, de data aceasta la o influenceriță: Ioana Grama. Aceasta este urmărită de 360.000 de oameni și este pe nișa de frumușețe și stil de viață. ”Querida” a alăturat-o pe influenceriță în categoria celor care vând chinezării pe internet. În aceasta categorie se află și Alina Ceușan, pe care actrița o acuză că ar vinde ”creații” de pe site-uri chinezești la suprapreț. 

Una dintre dezvăluirile Oanei Zăvoranu a fost despre cum vedetele din mediul online vând bijuterii cu prețul umflat și de peste 10 ori. „Ceușan bagă la lume pe gât magazinul online M – numai aur, numai cristale, numai argint, numai, numai! E AliExpress tot. Face reclamă la un magazin deși știe că fraierește lumea”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu scoate iar bâta. Ce îi zice Ioanei Grama 

Oana Zăvoranu scoate iar bâta
Ioana Grama

Ioana Grama a intrat în vizorul Oanei în momentul în care aceasta din urmă a descoperit că Alina Ceușan face reclamă unui brand de lenjerie deținut de Grama. ”Ele vă atacă în haită. Se promovează între ele, astfel încât voi sunteți la propriu invadați și toate au numai mizerii de chinezării pe care vi le prezintă ca fiind mari creații”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

”Querida” nu s-a oprit aici, ci a criticat și aspectul fizic al Ioanei Grama. ”Ioana Grama asta e altă poamă, bună prietenă, tot influenceră peste noapte ca și ele. Toate astea sunt exact ca ciupercile… multe și nefolositoare. Uite ce față are și atitudine de mare influenceră are și asta. Repet, toate prietene între ele, își promovează una alteia site-urile, pe care vând creații de pe AliExpress pe care voi le halite la sute de RONI”, a mai spus Oana Zăvoranu. 

La finele anului trecut cinci influencerițe cunoscute au dat-o în judecată, individual, pe Oana Zăvoranu. Ele cer o ordonanță prin care acesteia să îi fie interzis să le mai vehiculeze numele. Acest lucru nu a oprit-o însă pe Oana Zăvoranu. 

Foto: Facebook

Exclusiv. Cum arată sora Biancăi Drăgușanu. Care vă place mai mult

Recomandarile noastre