Exclusiv. Cum arată sora Biancăi Drăgușanu. Care vă place mai mult

Exclusiv. Cum arată sora Biancăi Drăgușanu. Care vă place mai mult
Da, Bianca Drăgușanu, așa frumoasă cum o știți, nu e singura. Ea are o soră, iar aceasta se prezintă și ea exemplar. Veți vedea și veți decide care  că place mai mult.

Urmăritorii blondinei au putut afla, recent, cum arată sora Biancăi Drăgușanu. Cele două surori au ieșit la plimbare, cu mașina, pentru o sesiune de shopping, înaintea unei cine cu prietenii. Au vrut să cumpere diverse, pentru a amenaja spațiul, dar marea revelație a fost să vedem cum arată sora Biancăi Drăgușanu.

Cum arată sora Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu mai seamănă deloc cu cea de acum un deceniu, când începea să prindă contur pe sticlă.  Blondina și-a schimbat total fizionomia. Sora ei, Oana Roxana Drăgușanu Calintir (foto), alături de care Bianca a și concurat, anii trecuți, la Asia Express este complet diferită.

Aceasta locuiește tot în județul lor natal – Hunedoara și nu are nimic în comun cu showbiz-ul. Tânăra e familistă. Are doi copii, cu doi bărbați diferiți. Își conduce propria afacere – un magazin de haine pe care și l-a deschis cu sprijinul Biancăi, la Călan, orașul unde locuiește.

Cum arată sora Biancăi Drăgușanu

Oana Roxana Drăgușanu Calintir a fost căsătorită de două ori deja. Prima căsnicie s-a încheiat în anul 2013, iar a doua în 2015. Din ambele a rezultat câte un băiat.

Cum arată sora Biancăi Drăgușanu

Dacă în urmă cu câțiva ani (foto) cele două nu semănau atât de mult, în prezent asemănarea dintre Bianca Drăgușanu și sora sa mai mică este izbitoare. Și Oana și-a schimbat culoarea părului și și-a făcut anumite intervenții care acum o fac să fie mult mai asemănătoare cu sora sa mai mare.

Cum arată sora Biancăi Drăgușanu

După ce a trecut printr-o etapă în care ambele au fost blonde, acum Oana Roxana Drăgușanu Calintir tinde spre un șaten deschis arămiu. Aceasta și-a pus silicoane, și-a mărit buzele și acordă o atenție deosebită siluetei sale, scrie presa. Ea a luat exemplu de la sora sa mai mare.

Sursa foto: Instagram

La noi, politicienii dau funcții amantelor, în Thailanda concubina e ridicată în rang

Recomandarile noastre