Când părea că s-a făcut pace între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, Bianca reîncepe războiul. S-a lăsat cu jigniri

Când părea că s-a făcut pace între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, Bianca reîncepe războiul. S-a lăsat cu jigniri
 După petrecerea burlacilor organizată în cinstea lui Florin Salam, care ar urma să aibă nuntă mare în curând, s-a lăsat cu scandal cât casa, în jurul lui Gabi Bădălău. Ambele femei din viața lui tună și fulgeră.

Gabi Bădălău a intrat în belea cu toate femeile. S-a certat cu fetele vesele aduse la petrecerea de burlaci a lui Florin Salam, conform presei mondene, dar are mai mari probleme acasă. Bianca Drăgușanu e cea care a spart distracția, când a aflat ce s-a pus la cale, iar martorii au relatat că a fost scandal în toată regula.

Când părea că s-a făcut pace între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, Bianca reîncepe războiul. S-a lăsat cu jigniri

Nici nu se mai știe în ce ape se scaldă relația dintre ea și Bădălău, relație care abia ce intrase pe un făgaș liniștit, după ziua blondinei. Supărată foc, aceasta nici nu a mai fost așa prezentă pe rețelele sociale. Singurul mesaj transmis, cu subînțeles, a fost acesta: „Im an angel” ( n.r. trad. – Sunt un înger).

Claudia Pătrășcanu e sătulă de „mizeriile” lui Gabi

Iar acum a mai intrat pe fir și fosta nevastă a lui Gabi Bădălău, Claudia, mama celor doi băieți au bărbatului. Claudia Pătrășcanu a fost contactată de către reporeterii Antena Stars în vederea unor declarații referitoare la acest scandal uriaș. Cântăreața a avut o reacție dură și a ținut să precizeze că nu vrea să comenteze „mizeriile lui Gabi Bădălău”.

„Nu înțeleg de ce toată presa scrisă ma agasează pe mine referitor la cele întâmplate și ce legatură am eu cu acest subiect?! Suntem în Săptămâna Mare!! Eu am o viață mult prea frumoasa și curată, ca să comentez mizeriile lui Gabi. Gabi este singurul responsabil pentru tot ceea ce i se întâmpla!”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Antena Stars. De altfel, la începutul procesului lor de divorț Claudia  i-a reproșat de multe ori lui Gabi Bădălău anturajul dubios plin de „fete vesele” și de alte „accesorii”.

Conform Spynews, există dovezi cu Gabi Bădălău care încearcă să ofere bani unei domnișoare, pentru a nu spune mai multe despre petrecerea burlacilor dată pentru Florin Salam, iar în final îi explică faptul că e dispus să-i facă plângere la poliție în cazul în care insistă să nu facă așa cum îi cere el.