Gerber, în vârstă de 18 ani, a dezvăluit că cele două au tatuaje asemănătoare. Aceasta i-a urat prietenei ei Delevingne un „Happy 28th Birthday” pe Instagram Storys.

„La mulți ani solematei mele”, a scris Gerber în timp ce a postat o fotografie cu picioarele lor, unde au tatuajul pe care și l-au făcut împreună.


Într-o altă postare, Gerber a numit-o pe Delevingne „cel mai bun amic de protest”. În iulie, cele două prietene au fost văzute mărșăluind împreună la un protest Black Lives Matter din Los Angeles. Delevingne tocmai s-a despărțit de iubita sa Ashley Benson și Gerber a fost văzută anterior cu comediantul Pete Davidson. 

Ce cadou își dorește modelul de ziua ei

Între timp, Delevingne și-a folosit ziua de naștere pentru o cauză bună.  Ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare rugându-i pe cei peste 44 de milioane de urmăritori să semneze petiția sa pentru a cere Congresului să promoveze Legea liberă împotriva poluării.

„Pentru ziua mea de anul acesta, alăturați-va pentru a cere Congresului să promoveze Legea Break Free From Pollution și să punem planeta și sănătatea publică deasupra profitului corporativ. Link-ul pentru a semna petiția se află în descrierea de pe profilul meu – putem primi 28.000 de semnături pentru ziua în care împlinesc 28 de ani? @sierraclub”, a scris Cara pe Instagram.

Cealaltă prietenă apropiată modelului, Margaret Qualley, a spus pe rețeaua de socializare: „Dragă @caradelevingne, o Doamne, prea multe de spus. Atât de incredibil de norocoasă să te am ca prietenă. Te iubesc, la mulți ani.”

„Happy burfday bubba. Continuă să te învârți și să strălucești”, a scris colega sa model Joan Smalls pe Instagram Story. Și Georgia May Jagger a spus: „La mulți ani !!!!!

E și ăsta un stil de viață…

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp