Cântăreața a fost considerată „iresponsabilă” de către fani, după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare într-o mulțime uriașă de petrecăreți.

Fanii lui Cardi au descoperit faptul că o singură persoană dintre cele 32 de persoane de la petrecere a purtat o mască de protecție. Cardi B a distribuit o imagine în care apare întinsă pe podea înconjurată de prietenii ei uimiți și a scris: „Nu știu … dă vina pe Tommie & JT”.

Fanii au criticat-o pentru că nu a respectat regulile impuse în pandemie

Fotografia a determinat sute de comentarii ale celor care și-au exprimat îngrijorarea față de mulțimea mare care se amestecă și petrece în mijlocul unei pandemii.

„La mulți ani și toate bune, dar ce zici de pandemie?”, a scris un urmăritor, care a primit aproape 4.000 aprecieri.

„Nu văd nici o mască la vedere”, „Nu există Covid?”, „Este atât de iresponsabil că uitați că suntem într-o pandemie mondială”,  „În mijlocul unei pandemii?”, „Deci, vedetele nu cred că distanțarea socială se aplică și pentru ele? Am înțeles”, au spus alți fani supărați.

Cardi B pășește în penthouse-ul ei, în bikini

Cântăreața a distribuit pe Instagram un videoclip în care pășea pe intrarea casei sale de lux. Cardi B, născută Belcalis Marlenis Almánzar, și-a etalat faimoasele forme într-un bikini roz, în timp ce se îndrepta spre intrare.

View this post on Instagram

My walk on dumb cause I’m still drunk

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

„Mersul meu e prostesc pentru că sunt încă beată”, a mărturisit Cardi, care a găzduit o petrecere epică în noaptea precedentă.

De ce refuză Luminița Anghel să stea în lumina reflectoarelor. Dramele care au lăsat urme adânci

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri