Prezentatoarea emisiunii Ferma de la Pro TV nu prea are secrete. Și totuși…

Își etalează viața pe tavă, uneori chiar cu imagini explicite. Când te uiți la ea, în niciun caz nu ai crede că are deja 51 de ani. Arată impecabil, fără gram de grăsime pe corpul tonifiat. Cum face asta?

„Nu e chiar efort, când e cu disciplină și organizare. Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume…”, a mărturisit vedeta într-un interviu acordat revistei VIVA!. 

Secretul Mihaelei: gândirea pozitivă și… perfuziile

„Am un pozitivism bine antrenat și cred cu tărie că nu poți arăta bine dacă nu ți-e bine. Nu poți străluci dacă nu-ți bate inima tare pentru cineva. (…) Nu poți să fii fericit dacă îți tot pui la îndoială capacitățile. Nu poți crește un copil fără să-l cunoști cel mai bine. Nu poți avea ce visezi dacă visul e încă pe hârtie, într-un sertar. Cam ăsta-i tot secretul, cred. Sau… adevărurile în care cred eu, de fapt”, a mai replicat Mihaela Rădulescu.

Femeie organizată, Mihaela Rădulescu recunoaște că în fiecare zi din viața ei, prioritare sunt îngrijirea personală, sportul și alimentația.  Câte diete a ținut Mihaela în toată viața ei? Una. Vă vine să credeți? „După ce am născut și nu mai încăpeam în nimic. A fost și singura dietă pe  care  am  ținut-o  vreodată,  a funcționat perfect, dar combinată cu sport zilnic”, a explicat vedeta în același interviu.

Spre deosebire de divele momentului, mult mai tinere, care-și tratează celulita la salon, Mihaela Rădulescu recunoaște că nu crede în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi. „Cred în mâncat orice cu măsură, într-o bună stare de spirit, și în sport, ca practică zilnică”, arată aceasta. Totuși, apelează și ea la stimuli din exterior. E vorba de un cocktail de vitamine „băgat direct în venă (perfuziile doctorului Stan, la care sunt abonată… pe viață)”.

Și tot la stimulii din exterior adaugă: „tratamente faciale de orice fel are nevoie tenul vostru, mișcare oricând, oriunde, sex, cultură și voie bună. În ce ordine doriți”.

Sursa foto: Instagram

Virgină la 27 de ani. E artistă și are legătură cu Camila Cabello. Mai rezistă?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri