Înființată în 2012, în Florida, Fifth Harmony, uneori scris și 5H, a fost o trupă americană de fete, compusă din Ally Brooke, Normani, Dinah Jane, Lauren Jauregui, și anterior Camila Cabello până la plecarea ei din trupă în decembrie 2016.

Cu trei albume la activ, trei MTV Europe Music Awards, patru MTV Video Music Awards, patru iHeartRadio Music Awards, un American Music Award, un Billboard Women in Music Award și zece Teen Choice Awards, trupa a reușit performanța să vândă, numai în  decembrie 2016, în Statele Unite, un total de 456.000 de albume, șapte milioane de melodii digitale și a câștigat 1,6 miliarde de stream-uri, potrivit Nielsen SoundScan.

Grupul a luat o pauză nedefinită în mai 2018, permițând membrelor să continue proiecte solo.

De ce a rămas virgină Ally Brooke

Ally Brooke din trupa Fifth Harmony a făcut recent o declarație uimitoare. Artista a mărturisit că, la 27 de ani, este încă virgină și că are de gând să intre așa în biserică, în ziua nunții ei. Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea cu declarația sa făcută în contextul unui interviu în care și-a adus în discuție virginitatea. Brooke a detaliat această decizie radicală și în cartea sa autobiografică, „Finding Harmony”, ce a apărut la începutul lunii trecute.

„Am scris despre asta în cartea mea, unde am vorbit foarte deschis. Am avut curaj să vorbesc despre asta. Mă simt fericită că am fost în stare să împărtășeșc acest lucru cu fanii și cu cititorii mei și că le-am vorbit despre alegerea pe care am făcut-o”, a mărturisit Ally Brooke din trupa Fifth Harmony.

Episodul chiloților tanga

Artista a povestit că unul din marii impresari din lumea muzicală i-a propus să se întâlnească pentru a-i oferi ajutorul său, iar la întâlnire, în loc să discute afaceri, i-a întins o pereche de chiloți tanga. „Ai arăta foarte bine în ăștia – mi-a zis. Am fost complet umilită, șocată și dezgustată (…) singură și neajutorată. Ce puteam face la vremea respectivă? Eram doar o fetiță într-un grup și toți acești oameni dețineau puterea”, a mărturisit Ally Brooke.

Cum au reacționat bărbații din viața lui Ally Brooke

Deși și-a asumat virginitatea la această vârstă înaintată – dacă ținem cont de vârsta medie de debut a vieții sexuale în societățile occidentale – fosta componentă a trupei Fifth Harmony a povestit, de asemenea, că virginitatea ei a constituit o mare problemă atunci când ieșea la întâlniri.

„Au fost momente când oamenii au râs de mine sau au pus la îndoială acest lucru”, a spus artista. Alți bărbați însă i-au respectat decizia. „E minunat să simți acel respect. Nu am simțit nicio presiune, iar ăsta e cel mai grozav lucru”, a dezvăluit artista.

Sursa foto: Instagram

Țineți-vă bine!  A început războiul „develor” lui Bodi. Ce își aruncă Bianca și Daria în public

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri