Care este porecla lui Jennifer Aniston? Prietenii ei au dezvăluit secretul!

Care este porecla lui Jennifer Aniston? Prietenii ei au dezvăluit secretul!
Jennifer Aniston pare a fi cu siguranță una dintre cele mai dulci vedete, așa cum reiese din drăguțul pseudonim pe care i l-au dat prietenii ei.

Jennifer, în vârstă de 51 de ani, a fost apreciată pentru că a fost atât de iubitoare și de blândă, îndrăgită de make-up artista Angela Levin. Angela a vorbit despre prietenia ei cu actrița într-un interviu.

Jennifer Aniston reprezintă generozitatea și bunătatea

În încercarea de a explica tipul de persoană cu care este cu adevărat Jennifer, ea a spus: „Când mă gândesc la Jen mă gândesc la bunătate, generozitate, dragoste și familie. Are un mod de a face oamenii din jurul ei să experimenteze toate acele emoții și sentimente în același timp”.

Ea a dezvăluit, de asemenea, porecla pe care o folosesc prietenii actriței și semnificația din spatele ei, spunând: „Ne numim reciproc Mamma. Nu doar noi două, ci toate femeile uimitoare din jurul ei. Suntem ale ei și ea face parte din inimile noastre pentru totdeauna. Cu adevărat unică”.

Cum au celebrat-o prietenii pe Jennifer Aniston de ziua ei

La cea de-a 51-a aniversare a lui Jennifer, la începutul acestui an, Angela i-a adus un tribut special de ziua ei pe rețelele de socializare, spunând: „La mulți ani draga mea, dragostea mea, soarele meu auriu. De atâția ani suntem împreună și ea încă îmi taie respirația”.

Acest lucru se întâmplă în timp ce co-starul lui Jennifer din Friends, Matthew Perry, i-a trimis pe fani într-o frenezie, pe măsură ce a dezvăluit că reuniunea pe care toată lumea o aștepta a fost reprogramată în martie.

Emisiunea specială și unică trebuia să înceapă filmările în august, cu distribuția originală, incluzându-i atât Jennifer și Matthew, cât și pe Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer. 

Schimbare totală. Vulpița și Viorel au un anunț important! Ce se întâmplă în acest weekend