Vulpița s-a bucurat foarte mult de cadoul primit și vrea să se distreze alături de noii săi vecini din Buzău. Veronica și Viorel organizează o petrecere în stil mare în acest weekend, unde i-au invitat și pe cei din echipa Antenei 1.

Eveniment de zile mari: Ziua Vulpiței

Soții Stegaru și-au propus să uite de pandemie și să se simtă bine, pentru că nu sărbătoresc doar casa nouă, ci și ziua Veronicăi.

„Dăm petrecere. E ziua Veronicăi. Rog toți colegii din redacție, duminică să vină la noi. Să vă urcați în mașină și să veniți pe la noi. Lăsați pandemia”, a spus Viorel în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Vulpița a mărturisit că nu se așteaptă la cadouri grandioase de ziua ei, pentru că are deja tot ce își dorește. De când a primit locuința de la telespectatorul din Buzău este fericită peste măsură.

Renunță la petrecere, pentru că ne aflăm în pandemie

În cele din urmă, Viorel Stegaru a fost de acord că nu este un moment bun pentru o petrecere cu mulți invitați, însă ar conta pentru el dacă ar avea cei mai buni prieteni aproape, referindu-se aici la unele persoane din echipa Acces Direct.

Soții din Blăgești au fost primiți cu brațele deschise de vecinii din satul buzoian, urmând ca și primarul să vină să-i cunoască în perioada următoare.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1, este de părere că edilul din județul Buzău îl poate ajuta pe Viorel să-și găsească un loc de muncă. De asemenea, moderatoarea Acces Direct i-a sfătuit pe cei doi soți din județul Vaslui să aibă grijă de noua casă, dar și să-și ia fetița de la socrii pentru a o înscrie la grădiniță. Mirela Vaida i-a îndemnat să-și facă o viză de flotant pentru a fi totul în regulă.

Mario Fresh se filma cântând în momentul în care copiii Andreei Esca, Alexia și Melkior s-au luat la ceartă. I-a pozat

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri