Cariera lui Beyoncé, de la Destiny’s Child la cel mai îndrăgit artist solo din lume

Cariera lui Beyoncé, de la Destiny’s Child la cel mai îndrăgit artist solo din lume
Beyoncè nu a ajuns Queen B peste noapte, ci a trebuit să muncească din greu pentru statutul pe care îl are acum.

Cariera muzicală a lui Beyoncé poate fi împărțită în două etape majore: perioada în care a fost lider în celebra trupă Destiny’s Child și succesul ei ca artist solo.

Cum s-a format trupa Destiny’s Child

Destiny’s Child era un grup format din Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, LeToya Luckett și LaTavia Roberson. Rowland, Luckett și Knowles se aflau inițial într-un grup de tinere numite Girls Tyme, cu sediul în orașul natal din Knowles, Houston, Texas. Girls Tyme sunt probabil cel mai bine cunoscute pentru apariția lor la competiția Star Search din 1993, în care au pierdut în fața unui grup numit Skeleton Crew.

Mathew Knowles, tatăl lui Beyoncé, a condus grupul și a pus fetele într-o scurtă tabără de antrenament. Tina Knowles, mama lui Beyoncé, le-a proiectat costumele. În anul 1997, Destiny’s Child a obținut primul lor contract discografic cu Columbia și primul lor hit a fost „No, No, No (Part 2)”.

Destiny’s Child a dominat topurile americane 

Piesa „No, No, No (Partea 2)” a vândut în cele din urmă mai mult de un milion de exemplare și a dominat topurile americane de pop și R&B. După succesul single-ului lor de debut, trupa Destiny’s Child s-a întors în studio pentru a înregistra al doilea album cu ajutorul mândrului Kevin „Shekspere” Briggs, potrivit MTV. Această decizie a dat roade când albumul grupului, „The Writing’s on the WaIl”, a apărut în 1999. Piesa „Bills, Bills, Bills”, cu o poveste despre facturi neplătite și o relație stagnantă, a ajuns pe primul loc în Hot 100 la Billboard în acel an.

În cadrul emisiunii The Voice Australia, Kelly Rowland i-a povestit unui concurent despre experiența ei în trupa Destiny’s Child, unde se simțea umbrită de Beyoncé. Tânărul a afirmat că îi este teamă să fie umbrit de fratele său mai mare, care este deja cântăreț.

„Știu sentimentul. Poți să îți imaginezi cum e să fii într-un grup cu Beyoncé? Mă torturam în mintea mea. Mă gândeam că nu pot purta o rochie pentru că oamenii vor crede că e ca a ei sau că nu pot face o piesă într-un fel pentru că sună prea mult ca Beyoncé. Lumea va compara oricum. M-am simțit ca elefantul din cameră un întreg deceniu. Aș minți dacă aș spune că nu m-a deranjat niciodată”, a spus Kelly Rowland (foto).

Din punctul de vedere al antrenorului în show-ul de talente, artista a spus că fiind într-o trupă cu cineva de succes la fel ca Beyoncé, lucrul acesta face să își pună la îndoială alegerile.

Ce mașină de lux conduce fiul mijlociu al lui Victoria și David Beckham. Romeo și-a dus iubita la cumpărături