Carlos Santana are probleme mari de sănătate. „Soţia mea a fost nevoită să mă ducă la spital”

Carlos Santana are probleme mari de sănătate. „Soţia mea a fost nevoită să mă ducă la spital”
Celebrul Carlos Santana și-a îngrijorat foarte tare fanii. S-a internat de urgență în spital.

Și-a anulat turneul în Las Vegas, pentru că sănătatea i-a jucat feste. Ce se întâmplă cu Carlos Santana.

Carlos Santana are probleme mari de sănătate. „Soţia mea a fost nevoită să mă ducă la spital”

Recent, unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai lumii, Carlos Santana a postat pe contul său de socializare că va anula turneul din Las Vegas. El avea programate mai multe concerte în Mandalay Bay Resort şi Casino până la finalul anului. Motivul nu este deloc plăcut pentru artist, care are în acest moment mari probleme de sănătate. Potrivit Variety, acesta a avut o intervenție chirurgicală la inimă, iar acum urmează să se recupereze.

„O să iau o mică pauză pentru a mă asigura că mă realimentez şi odihnesc”

„Sâmbăta trecută, a avut loc un incident şi soţia mea a fost nevoită să mă ducă la spital, pentru că mi se întâmpla ceva în piept. Când am ajuns acolo, am aflat că trebuie să ne îngrijim de asta.

O să iau o mică pauză pentru a mă asigura că mă realimentez şi odihnesc şi că îmi recuperez sănătatea, ca atunci când voi cânta pentru voi să o fac aşa cum sunt obişnuit şi să dau 150%”, a spus cântărețul.

„Carlos este foarte bine şi nerăbdător să revină pe scenă curând. Regretă profund că acest «limitator de viteză» a necesitat anularea concertelor viitoare”, a afirmat și Michael Vrionis, preşedinte al Universal Tone Management. Trupa Santana a lansat în luna octombrie al 26-lea album, „Blessings and Miracles”, produs chiar de chitarist.

A divorțat de prima soție după o căsătorie de 34 de ani

Cu prima soție, Deborah Santana, Carlos a fost căsătorit timp de 34 de ani, dar cei doi au divorțat în 2007. Atunci, Deborah a menționat că se săturase de aventurile lui cu alte femei. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Cindy Blackman, în Hawaii, în cadrul unei ceremonii organizată la hotelul Ritz Carlton din Maui.

Sursă foto: instagram