Cei trei tenori preferați de Papa vin într-un concert de neratat la Arenele Romane din Capitală

Cei trei tenori preferați de Papa vin într-un concert de neratat la Arenele Romane din Capitală
Concertul trupei Il Volo, dedicat artiștilor José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti va avea loc pe 8 iulie în București, la un an de la data anunțată inițial. Biletele achiziționate pentru anul trecut sunt în continuare valabile.

Pentru prima dată, cei trei tenori preferați de Papa vin într-un concert de neratat la Arenele Romane. Este vorba de Piero Barone, Ignazio Boschetto și Gianluca Ginoble. Au mai rămas doar câteva zile până când fanii trupei Il Volo din România vor retrăi bucuria muzicii live, în concertul „The Best of 10 Years”.

Deși, concertul ar fi trebuit să se desfășoare la Sala Palatului, în luna iulie a anului trecut, pandemia i-a determinat pe organizatori să reprogrameze evenimentul și să caute cele mai bune soluții pentru siguranța tuturor participanților.

Astfel, luând în considerare regulile și condițiile actuale impuse de autorități, concertul trupei Il Volo va avea loc pe 8 iulie, de la ora 20:00, la Arenele Romane, și nu la Sala Palatului, cum fusese anunțat inițial. Biletele emise pentru evenimentul de la Sala Palatului rămân valabile. Pentru siguranța tuturor spectatorilor, organizatorii vor asigura măsurile de igienă și distanțare.

Concertul trupei Il Volo de la București face parte din turneul mondial „The Best of 10 Years”. Evenimentul  a debutat în luna septembrie a anului 2019 cu o reprezentație grandioasă la Arena di Verona. Spectacolul, care a obținut cele mai bune rezultate din cariera de 10 ani a grupului, reprezintă un omagiu adus marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti. Cei trei sunt artiști arhicunoscuți care au cucerit întreaga lume cu vocile și interpretările lor de excepție.

De ce sunt numiți „băieții cu voci îngerești”

Din anul 2009 și până în prezent, Il Volo a susţinut peste 300 de concerte în 210 oraşe de pe trei continente, în fața a peste 2 milioane de spectatori. Au cântat în cele mai prestigioase săli, precum Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York, Arena di Verona în Italia. Artiștii se bucură de aprecierea publicului în întreaga lume, fiind aplaudaţi frenetic atât pentru vocile extraordinare, pentru farmecul lor tineresc, dar și pentru energia pe care o transmit dincolo de scenă.

Vocile celor trei tenori, abilităţile lor de interpretare au fost comparate cu cele ale celor mai mari artiști clasici. Ei sunt numiţi ,,băieţii cu voci îngereşti’’, iar criticii muzicali îi consideră urmașii celor mai buni mari trei tenori ai lumii – Carreras, Domingo și Pavarotti.

Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto şi Piero Barone cei trei componenți ai trupei Il Vole şi-au început cariera la vârsta de 14 ani, când au apărut într-o emisiune TV. Producătorul i-a reunit într-un trio şi le-a ales numele de scenă – Il Volo.

Datorită talentului lor uimitor, artiștii au ajuns să împartă scena cu unii dintre cei mari artiști internaționali, precum Barbra Streisand, Bono, Carlos Santana sau Eros Ramazzoti. Cei trei unt singurii interpreţi italieni care au fost invitaţi să participe la  evenimentul „We Are The World” For Haiti, în 2010, alături de alte 80 de vedete mondiale. Până acum, Il Volo a lansat cinci albume de studio cu statut de platină şi au obținut două nominalizări la Premiile Grammy.

Cei trei tenori preferați de Papa, concert de neratat în București

Amintim că în 2015, Il Volo a câştigat concursul Sanremo cu piesa sa Grande Amore şi a reprezentat Italia la Eurovision. Apoi, a lansat albumul „Notte Magica” – un omagiu adus celor trei tenori, inspiraţiilor lor, Carreras – Domingo – Pavarotti. În anii  2016 şi 2017 tinerii tenori au susținut un turneu mondial care a înregistrat un succes fără precedent. Concertul de deschidere de la Florenţa a fost susţinut de tenorul spaniol Placido Domingo şi a fost difuzat în 500 de cinematografe din Italia şi din întreaga lume.

În 2019 cei trei artiști revin din nou pe acceaşi scenă şi cuceresc inimile publicului cu piesa „Musica Che Resta”. Cel mai recent album al trupei Il Volo – „Musica” se află în Top 10 al celor mai bine vândute albume de pe iTunes, în 14 ţări – Malta, Brazilia, Israel și multe altele. Este al doilea cel mai bine vândut album în Japonia, după Bohemian Rhapsody.

Favorit al Papei Francisc, trio-ul a fost invitat, la începutul anului 2019, să participe la cea de-a XXVI-a ediție a Zilei Mondiale a Tineretului din Panama. Aici cei trei au interpretat emoționanta melodie „Ave Maria” care a fost ascultată de peste un million de spectatori.

Unde puteți găsi case mai ieftine decât o pâine. Cum intrați în posesia acestora

Recomandarile noastre