Carmen Brumă: ”Așa obișnuiesc eu să mă îmbrac atunci când plouă”. Rămâi cu gura căscată!

Carmen Brumă: ”Așa obișnuiesc eu să mă îmbrac atunci când plouă”. Rămâi cu gura căscată!
Carmen Brumă arată ca la 20 de ani, iar brandurile de costume de baie o caută ca să le promoveze cu imaginea ei. ”Top modela”, cum o alintă iubitul ei Mircea Badea, este urmărită de multe-multe femei care vor să arate ca ea.

Carmen Brumă are 43 de ani și un copil de șase ani, Vlăduț. ”Top modela”, cum o alintă Mircea Badea este adepta unui unui stil de viață sănătos. Aleargă la maratoane, are programe de slăbit sănătos și povestește despre toate acestea pe blogul ei.

Sexy mama! Cum arată Carmen Brumă în costum de baie, la 43 de ani

WOW! Carmen Brumă pare o adolecentă și este de senzație în costum de baie, deși a împlinit 43 de ani!

”Așa obișnuiesc eu să mă îmbrac atunci când plouă”, a comentat Carmen Brumă una dintre fotografiile postate, cu ea îmbrăcată într-un costum de baie foarte sexy.

Datorită felului în care arată, mult mai bine acum, decât la 20 de ani, Carmen Brumă are priză la brandurile care vor să se promoveze cu imaginea ei.

”Așa obișnuiesc eu să mă îmbrac atunci când plouă”, a comentat Carmen Brumă una dintre fotografii postate, cu ea îmbrăcată într-un costum de baie foarte sexy. Vedeta arată un trup perfect, picioare lungi, talie de viespe și abdomen plat.

Pe blogul ei, Carmen Brumă este un model pentru multe femei care vor să arate ca ea. De aceea, încă din primăvară, ”Top modela”  a gândit mai multe programe de slăbit care îi poartă numele, precum „Abdomenul de urgență”, „Super silueta de plajă”, „Suplă și sănătoasă în post” și multe altele. În plus, a recomandat diete pentru cel care dorsc să își expună trupul pe plajă ori la piscină.

Carmen Brumă motivează multe femei să aibă un stil de viață sănătos, ca să arate ca ea la 43 de ani. Chiar și pe timp de pandemie, ”Top modela” a postat diverse exerciții pentru menținerea siluetei tonifiate.

Un nou episod fierbinte se anunță în viața lui George Burcea, mama sa e la mijloc

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp