Carmen Brumă, sfaturi de toamnă. Acestea sunt alimentele minune care nu trebuie să vă lipsească din farfurie

Carmen Brumă, sfaturi de toamnă. Acestea sunt alimentele minune care nu trebuie să vă lipsească din farfurie
Odată cu instalarea toamnei, majoritatea dintre români își schimbă obiceiurile alimentare. Carmen Brumă vă vine în ajutor.

Există trei produse care sunt absolut necesare în perioada toamnei. Le puteți consuma în stare crudă sau la cuptor.

Carmen Brumă, sfaturi de toamnă. Acestea sunt alimentele care nu trebuie să vă lipsească din farfurie

Carmen Brumă le vine în ajutor doamnelor și domnișoarelor în orice anotimp. Pentru toamnă, vedeta propune trei legume și fructe cu totul și cu totul deosebite și pline de vitamine.  E vorba de struguri, sfeclă și dovleac. Sfecla se poate consuma fie crudă, sub forma unei delicioase salate, fie coaptă.

Cât privește strugurii, aceștia trebuie consumați neapărat cu coajă, pentru că aceasta conține foarte mult resveratrol. Cei care au probleme cu greutatea, trebuie să aibă grijă câți struguri consumă, pentru că se pot îngrășa.

„Top trei alimente pe care trebuie să le consumăm toamna

„Top trei alimente pe care trebuie să le consumăm toamna: sfecla – crudă sau coaptă, cu efecte remineralizante, cu efecte foarte bune în combaterea asteniei, cu efecte în susținerea ficatului. De asemenea, dovleacul o sursă foarte bună de B-uri și betacaroten. Dovleacul te ajută să îți potolești pofta de dulce. Pe locul trei se află strugurii, tot în ideea că au foarte mulți antioxidianți.

Mă refer la strugurii care se coc acum – Ceasla, Hamburg. Au resveratrol mai ales în coajă, de aceea trebuie să-i mâncați cu tot cu coajă. Nu mă refer la strugurii care se găsesc tot timpul anului, ci la cei care se coc acum. Resveratrolul are efecte asupra pielii și părului.

Dacă ai probleme cu kilogramele în plus, trebuie să știi că strugurii au mult zahăr. Așa că limitează porția la cât intră într-un pumn ras, adică un ciorchine”, a spus Carmen Brumă n cadrul emisiunii ,,Hello Chef” de la Antena 1.