Carmen Brumă vorbește despre COVID-19. Ce părere are vedeta despre vaccinare

Carmen Brumă vorbește despre COVID-19. Ce părere are vedeta despre vaccinare
Carmen Brumă și-a exprimat părerea în legătură cu vaccinul anti COVID-10. Vedeta își dorește să se vaccineze, dar momentan nu a ajuns la medic să se programeze.

Carmen Brumă vorbește despre COVID-19. Ce părere are vedeta despre vaccinare. Ea  a susținut dintotdeauna stilul de viață sănătos. Până acum, a reușit să stea departe de virusul care face ravagii de mai bine de un an. Vedeta vrea să facă vaccinul anti COVID. 

Carmen Brumă: „Nu m-a fugărit nimeni cu vaccinul”

Carmen Brumă așteaptă să facă vaccinul, însă deocamdată se află pe lista de așteptare. Invitată în platoul de la Xtra Night Show, vedeta a explicat care este motivul pentru care nu a reușit să facă vaccinul anti până acum.

„Nu, Mircea nu s-a vaccinat. Nici eu, pentru că nu m-a fugărit nimeni cu vaccinul, dar dacă m-ar fugări, m-aș împiedica imediat. Deocamdată a trebuit să mă pun pe liste. Nu sunt în categorie”, a declarat Carmen Brumă la Xtra Night Show.

Carmen Brumă, o mamă extrem de grijulie

Carmen Brumă intră imediat în panică atunci când fiul ei pățește ceva. Vedeta a povestit că este o mamă extrem de grijulie și se îngrijorează foarte tare atunci când băiatul ei nu este bine.

„Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin. Am avut momente în care eram excesiv de îngrijorată, dar, așa cum ziceam, sunt «sub tratament». (…) Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când el era foarte mic.

Prima dată când a avut febră mai aveam puțin și aveam atac de panică, ziceam că e sfârșitul lumii, și prima dată când s-a îmbolnăvit așa, mai serios. Dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală. Am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”, a declarat vedeta.

Dieta recomandată de Carmen Brumă. Slăbești 4 kilograme în doar 6 zile