Carmen de la Sălciua a spus „da!”. Iată momentul în care a fost cerută în căsătorie și inelul cu diamant

Carmen de la Sălciua a spus „da!”. Iată momentul în care a fost cerută în căsătorie și inelul cu diamant
S-au terminat toate problemele pentru Carmen de la Sălciua. Și-a găsit adevărata fericire și a spus cuvântul magic.

Carmen de la Sălciua e în culmea fericirii. Bărbatul pe care l-a ales îl vrea pentru totdeauna.

Carmen de la Sălciua a spus „da!”. Iată momentul în care a fost cerută în căsătorie și inelul cu diamant

Veste mare în showbizz. Carmen de la Sălciua nu-și mai încape în piele de fericire. Celebra cântăreață a fost parte de o surpriză extraordinară din partea iubitului său. Aflați în vacanță, acesta i-a dăruit inelul de logodnă, o superbă bijuterie cu diamante, într-un loc de poveste.

Vedeta nu a stat deloc pe gânduri și a spus un da din toată inima. Carmen a făcut apoi totul public, pentru a-i bucura pe prietenii din online. “Am spus ”DA”. Din toată inima. Te iubesc pentru totdeauna”, a scris Carmen de la Sălciua.

Urmează bebe?

Carmen și Marian Corcheș sunt împreună de câteva luni și sunt îndrăgostiți nebunește. Cei doi au spus de la bun început că au o relație serioasă și abia așteaptă să se căsătorească și să aducă pe lume moștenitori. Mai ales că amândoi se declară familiști convinși.

„Planurile noastre sunt și pe termen lung, dar nu ne putem vedea de ele, acum, până nu își rezolvă el problemele cu soția, până nu se finalizează divorțul. Da, aștept să divorțeze și ne vom căsători, avem planuri în acest sens. Da, el este un om care mă face fericită. (…) Eu nu vreau să mă bag în niciun scandal cu acea doamnă, nu mă interesează ce spune”, a mărturisit Carmen la sfârșitul anului trecut.

I-a spart casa iubitului?

Relația cântăreței cu Marian nu a fost lipsită de probleme. Când cei doi s-au cunoscut el era căsătorit, iar fosta soție a acuzat-o pe Carmen că i-ar fi spart casa. Marian însă  a mărturisit că cea care a greșit strâmb a fost chiar fosta soție, care l-ar fi înșelat.

„Am dovezi. Fotografii nu am, doar mesaje și recunoașterea soției că a ieșit cu cineva la cafea. În luna august, a plecat de acasă pentru că tatăl ei era bolnav, pentru câteva zile, și nu s-a mai întors o lună! Motivul oficial al divorțuilui este infidelitatea de care a dat dovadă de vreo trei ori”, s-a destăinuit atunci Marian.

Sursă foto: instagram