Carmen Harra a dat chix. Previziunea ei despre războiul lui Putin nu s-a împlinit

Carmen Harra a dat chix. Previziunea ei despre războiul lui Putin nu s-a împlinit
Nimeni nu știe când și cum se va termina invazia Rusiei din Ucraina, iar clarvăzătorii se bat în declarații.

Printre cei care au vorbit despre războiul din Ucraina s-a numărat și clarvăzătoarea Carmen Harra. Ce a spus că se va întâmpla până la Buna Vestire, nu prea s-a potrivit.

Carmen Harra a dat chix. Previziunea ei despre războiul lui Putin nu s-a împlinit

Cu ceva timp în urmă, Carmen Harra a afirmat că până la Buna Vestire se va face un pas decisiv în războiul dintre Rusia și Ucraina. Din păcate însă, acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, aceasta a menționat că adevărata plată Vladimir Putin o va simți de acum încolo.

”Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică. Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO.

Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii. El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat. Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii”, a afirmat Carmen Harra în emisiunea ”Starea de veghe”, moderată de Adriana Bahmuţeanu.

”Rusia va ataca Polonia”

Pe Antena 3, Carmen Harra a făcut o altă previziune șocantă. Ea a spus că Putin va lua înapoi Moldova, dar și Giorgia și urmează să atace Polonia. Dacă acest lucru se va întâmpla, va fi un adevărat dezastru. „Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit. Povestea nu arată deloc bine…

Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România. Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul”, a spus celebra clarvăzătoare.