Carmen Harra, despre războiul dintre Rusia și Ucraina. „Este ceva ce nu s-a mai văzut  de la al Doilea Război Mondial”

Carmen Harra, despre războiul dintre Rusia și Ucraina. „Este ceva ce nu s-a mai văzut  de la al Doilea Război Mondial”
A vorbit despre războiul dintre Rusia și Ucraina în urmă cu câteva luni, iar acum spusele lui Carmen Harra s-au adeverit.

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare a făcut pronosticuri despre ce va urma între Rusia și Ucraina.

Carmen Harra, despre războiul dintre Rusia și Ucraina. „Este ceva ce nu s-a mai văzut  de la al Doilea Război Mondial”

Celebra clarvăzătoare din America, Carmen Harra a povestit, pentru Ciao ce urmează să se întâmple cu Rusia și Ucraina. Situația este extrem de gravă, iar ceea ce spune Carmen Harra este tulburător. Aceasta vorbește despre multe pierderi omenești și susține că din acest război rușii nu vor ieși bine. Există și o parte bună. Carmen Harra afirmă că România va fi ferită, însă va urma o cumplită criză economică în toată lumea.

„În ceea  ce privește însă România, am spus că sunteți protejați”

“Războiul a început deja! Eu l-am anticipat de acum câteva luni. Vorbeam în anumite emisiuni, acum o lună și ceva, că Rusia va ataca Ucraina. Deși multă lume a contestat acest lucru, eu am fost sigură că acest lucru se va întâmpla și iată că se întâmplă în „real time” (N.R.: în timp real). Și asta din nefericire nu arată deloc bine și va produce multe probleme. Vor fi multe pierderi de vieți omenești!

În România însă nu văd să avem de suferit din asta, lupta este între Rusia, Ucraina, vor să ia și Moldova și probabil Georgia.  Nu se termină bine pentru ruși, până la urmă. Dar se va amplifica și starea generală de spirit  va fi foarte proastă. Este ceva ce nu s-a mai văzut  de la al Doilea Război Mondial și bineînțeles că toată lumea o să stea într-o stare neplăcută de panică. În ceea  ce privește însă România, am spus că sunteți protejați”, susține clarvăzătoarea.

Prețurile vor deveni inaccesibile

Carmen Harra a povestit totodată că prețurile vor devine greu de suportat în orice domeniu și ar fi bine pentru cine are bani să nu îi țină în bănci în aceste momente și să se investească în proprietăți. Nu în ultimul rând, Carmen Harra spune că în curând vom asista și la o înlocuire a monedelor. Această situație deloc plăcută va fi până în jurul anului 2033.

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură.

Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele…

„Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

De fapt, ne așteptăm la o  criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani se  înlocuiesc monedele, intrăm spre o monedă electronică până în 2025-2029… Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică,  care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală.

Creșterea prețurilor este cumplită. Este un an foarte dur, pentru că sunt  multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației. Al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii…

Aș vrea să fim uniți puternici, noi, românii. Suntem un popor unit credincios, să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Va spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033!

Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste  această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și în special mai uniți”, au fost previziunile clarvăzătoarei.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre