Fuego se întoarce la TVR 2: „Oferim calitate și nu prostim sau mințim poporul cu televizorul”

Fuego se întoarce la TVR 2: „Oferim calitate și nu prostim sau mințim poporul cu televizorul”
Duminică de duminică veți avea parte de o emisiune de calitate, așa cum spune Paul Surugiu Fuego. De azi, 10 octombrie, se întoarce la TVR 2 cu un nou sezon ”Drag de România mea!”.

Fuego promite o întreagă poveste cu momente diversificate, captivante. Cu emoție, muzică bună, noutăți. Artistul spune că în emisiune va exista un soi de asumare a bunului simț și-a eleganței, care nu se mai regăsesc în peisajul actual.

Fuego revine la TVR 2. Un sezon nou ”Drag de România mea!”

Paul Surugiu Fuego a pregătit multe noutăți și promite calitate în al șaptealea sezon al emisiunii ”Drag de România mea!”.

Emisiunea va debuta pe micile ecrane azi, 10 octombrie 2021, la TVR 2, de la ora 15.00. Se anunță a fi un sezon plin de surprize, de momente speciale, exclusivități și o distracție de duminică, relaxată, de care publicul are nevoie.

Fuego propune un divertisment clasic, o îmbinare între muzică de calitate, lucruri noi și interesante. Artistul realizează un show care oferă decență, calitate și o alternativă pentru cei care mai cred în puterea artei. Este una dintre cele mai vizioate emisiuni a TVR 2.

Premiere la ”Drag de România mea!”

Noul sezon propune și câteva premiere. Invitații vor răspunde provocării lui Fuego și vor alege ce preferă dintr-o serie de superlative legate de țara noastră.  De asemenea, veți avea parte de duete inedite și de celebrări special.

În cadrul emisiunilor se vor rememora momente și personalități care au debutat la Televiziunea Română, celebrându-se astfel cei 65 de ani ai instituției.

Publicul va fi alături de artiștii preferați, din fața micilor ecrane, aplaudând în direct prestațiile, pe un ecran mare, în spatele scenei, în timp real. Prima ediție, de duminica aceasta, vine cu stare de bine, promite Fuego.

Paul Surugiu Fuego: ”Din 10 octombrie, se întoarce la TVR 2 cu un nou sezon ”Drag de România mea!”

Invitați la ”Drag de România mea!”

O serie de artiști îndrăgiți sunt invitații lui Fuego.

  • Celebra actriță Carmen Tănase vă va povesti despre situația țării în viziunea ei. Va vorbi despre minunata actriță Olga Tudorache, care i-a fost profesoară, despre teatru. Sigur că va spune câte ceva despre celebrul rol Flăcărica. Ea va realiza un moment cutremurător, un semnal de alarmă, pe versuri pline de sens, alături de Fuego.
  • Ionuț Ungureanu și Provincialii ne aduc emoție, profesionalism și desigur, energie pozitivă, cu muzica lor.
  • Alina Mavrodin va vorbi despre Festivalul ”CRIZANTEMA DE AUR”, ediția 2021, cel mai longeviv festival din România. Artista care e directorul festivalului va cânta o romanță specială și va face un duet de senzație împreuă cu Paul Surugiu-Fuego.
  • Talentații Diana Matei și Taraful Cleante vor aduce muzică variată și detalii despre ce înseamnă să muncești mult și să reușești, dacă-ți dorești. Diana și Marian Cleante vor avea parte și de o provocare din partea lui Fuego.

Omagiu artiștilor dispăruți

  • La emisiunea realizată de Fuego ne vom aduce aminte de cei trei mari artiști ai muzicii lăutărești, plecați prematur anul acesta, Gabi Luncă, Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu.
  • Diana Matei, alături de trupa Supermarket, band-ul emisiunii, au pregătit un colaj interesant cu cele mai îndrăgite melodii ale muzicii lăutărești.
  • Adrian Enache va veni cu romantismul său, cu fiica sa, om de radio și artist, frumoasa Diana Enache. Au un super duet tată-fiica, cântece de suflet și multe lucruri interesante de spus.
  • Pe tot parcursul toamnei, veți avea ocazia să vedeți, în exclusivitate, personalități precum Maria Ciobanu, care ne va cânta live, la cei 85 de ani ai săi. Vor fi prezenți actorii Dan Puric și Marius Manole, dar și Cornel Palade și Romică Țociu. Nu vor lipsi iubiți artiști de folclor ai generației de aur sau ai noii generații!

Fuego: ”Sunt mândru că nu ne-am luat după modă”

Duminică de duminică veți avea parte, așa cum spune chiar Fuego, de o întreagă poveste.

”Când am început să fac emisiunea la TVR 2, mi-am zis că poate vin cu un semnal de alarmă. Că poate fiecare poveste pe care noi o spunem aduce curiozitatea, pentru cei care nu știu cine sunt oamenii care au definit și definesc țara asta. Nu știu cât am reușit, dar sunt mândru că nu ne-am luat după modă. Că n-am fugit după o audiență absurdă și că nu am făcut compromisuri.

Și asta ne-a adus succesul, oamenii ne urmăresc, de toate vârstele, și mereu găsesc în emisiunea noastră ceva interesant de văzut. Nu suntem cei mai buni sau mai deștepți. Nu am reinventat roata cea mare, dar sunt sigur că oferim calitate și nu prostim sau mințim poporul cu televizorul.

Este doar o modalitate prin care arătăm că ne pasă, că luptăm cu subcultura și încercăm să oferim o variantă de rezervă”, a spus Paul Surugiu-Fuego.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri