Fuego a reinventat emisiunea ”Drag de România mea”. Regal la TVR 2

Fuego a reinventat emisiunea ”Drag de România mea”. Regal la TVR 2
Fuego începe un nou sezon cu emisiunea ”Drag de România mea”, duminică 4 aprilie. Artistul spune că va fi un regal tv, mai fresh, cu vedete din mai multe domenii care au ce spune.

Un nou sezon ”Drag de România mea” va începe duminică, 4 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2. Emisiunea care promovează valorile autentice, eroii și artiștii României va aduce noutăți notabile.

Fuego a reinventat emisiunea ”Drag de România mea”

Fuego începe un nou sezon cu emisiunea ”Drag de România mea”, duminică 4 aprilie, la TVR 2.

”Sezonul cu numărul șase va fi unul mai relaxat, mai fresh, cu personalități diverse, contrastante, din multe domenii de activitate. Vor fi invitați artiști iubiți, colaborări inedite, dar și cu folclor de calitate, autentic.

Veți descoperi o nouă componență a baletului emisiunii, costume noi, create de coregraful Florin Mariș. Sunt și rubrici noi și jocuri interesante pentru invitați, Vom îmbina substanța cu divertismentul.

Decența va fi, ca întotdeauna, elementul de bază și veți afla lucruri interesante, bucurându-vă de multe cântece pe care le iubiți și le apreciați”, spune Fuego.

Noutăți la ”Drag de România mea”

Una dintre noutățile sezonului este faptul că publicul telespectator va fi aproape de Fuego, la câțiva pași. Nu fizic, ci online, virtual. Pe ecranul led din platoul emisiunii, peste 100 de admiratori fideli vor participa la fiecare ediție.

Fuego ne-a pregătit mai multe premiere muzicale pentru primăvară.

Printre alte exclusivități ale sezonului, echipa anunță o ediție specială pentru ziua de Paște. Va fi celebrată o mare artistă a românilor, iubită de toate generațiile și adulată de peste 50 de ani.

Veți vedea duete inedite între Fuego și artiști pe val, precum și familii de poveste, ediții cu artiști autentici de folclor.

Fuego a pregătit o gala cu cei mai iubiți artiști din Basarabia, pe care-i cunosc și-i iubesc toți românii.

Fuego a pregătit o gala cu cei mai iubiți artiști din Basarabia, pe care-i cunosc și-i iubesc toți românii

Prima gală de vedete la ”Drag de România mea”

Paul Surugiu Fuego propune un dialog emoționant cu celebra Zână a Surprizelor, simbolul audiențelor din România, Andreea Marin. Aceasta va povesti despre televiziune, despre mama sa, despre răutățile celor din jur.

Fuego a uneltit și o va surprinde pe Andreea, aducând alături de ea un coleg drag, celebrul actor Gabriel Coveșanu, alias Cove. Cei doi își vor aduce aminte de momentele de cândva și-l vor acapara pe Fuego în totalitate cu energia lor.

Tot în prima ediție le veți putea asculta pe frumoasele și talentatele Alexandra Ungureanu și Alexandra Crăescu, două voci speciale, care fac performanță și care reușesc să se mențină în preferințele publicului.

Paul Surugiu ne propune și două talente formidabile din tânăra generație a folclorului românesc, Codruța Rodean și Bogdan Cioranu.

Exclusivitatea ediție este prezența Mihaelei Tatu, pe care n-ați văzut-o de mult la televizor. Ne va spune ce face în prezent, cum a trecut peste greutăți, dar și cum poți fi fericit. În premieră, aceasta va cânta alături de bunul ei prieten, Cristian Faur și în duet cu Fuego.


Fuego, mesaj sincer: „Emisiunea mea de divertisment vine ca o alternativă la tot ce se regăsește pe micul ecran”

Fuego, mesaj emoționant pentru mama lui