Virgil Ianțu adună campionii. Cei mai buni din cei mai buni vin la emisiune

Virgil Ianțu adună campionii. Cei mai buni din cei mai buni vin la emisiune
Virgil Ianțu adună campionii la emisiunea „Câştigă România!“. Dacă știți cât de greu este concursul, veți vedea cum se întrec ”așii” între ei.

Virgil Ianțu începe în forță săptămâna viitoare. În săpămâna 15-18 martie, TVR 2 el a pregătit patru ediții de colecție.

Virgil Ianțu adună campionii

Virgil Ianțu începe în forță săptămâna viitoare. În săpămâna 15-18 martie, TVR 2 el a pregătit patru ediții de colecție.

Vom avea ocazia să îi revedem pe concurenții care, prin strategie, tenacitate și mai ales un bogat bagaj de cunoștințe au reușit să câștige zece ediții consecutive.

„De-a lungul a șapte sezoane nimeni nu a fost mai bun decât ei, patru campioni care cunosc România mai bine decât Google. Ei au câștigat marele premiu și pentru asta merită tot respectul nostru. Haideți să-i mai vedem o dată în Săptămâna Așilor la „Câștigă România!”, pe TVR 2”, a spus prezentatorul Virgil Ianțu.

Informaticianul Marius Hoară, profesorul Oliver Anghel, Corneliu Negru se întorc la ”Câștigă România”.  Vine și Magdalena Iurescu, tânăra nevăzătoare de 27 de ani care a devenit prima femeie şi cea mai tânără concurentă care a obținut marele premiu.

Virgil Ianțu adună campionii la emisiunea „Câştigă România!“

Virgil Ianțu, din nou față în față cu campionii

De luni până joi, de la ora 20:00, fanii „Câștigă România!” pot revedea patru ediții cu adrenalină și emoție dar și cu aplauze și artificii pentru campioni.

„Sunt oameni obișnuiți ai zilelor noastre dar atât de speciali prin parcursul lor minunat în cadrul concursului „Câștigă România!”. Ei au dat definitia excelenței și au demonstrat-o timp de 10 ediții consecutiv.

Cunoștințele de cultură generală solide, beton armat aș spune fără să exagerez. Stăpânirea de sine, luciditatea și abilitatea sunt principalele atuuri care au făcut din ei învingători.

Și aș mai adăuga încă un numitor comun: plăcerea nedisimulată și dezinteresată de a juca! La o primă vedere, cei patru sunt foarte diferiți ca vârsta, profesie, loc de proveniență, comportament și reacții în fața camerelor.

Dar, se aseamănă mult prin pasiunea și dragostea pentru țara lor, interesul și respectul pentru valorile naționale. Au promovat constant brandul de țară și de aceea consider ca cei patru ași sunt adevărați ambasadori ai României”, a spus Diana Pascal, producătoarea „Câștigă România!”.

Corneliu Negru a câștigat 22.000 de lei şi un autoturism

Cine sunt campionii lui Virgil Ianțu?

Informaticianul MARIUS HOARĂ, din oraşul Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj, este primul concurent care a reușit să câștige 10 ediții consecutive ale concursului și un total de 24.600 lei.

Profesor de limba și literatura română, OLIVER ANGHEL, din Pitești, este primul concurent care a câștigat Marele Premiu, un autoturism românesc. Se întâmpla în sezonul al doilea „Câștigă România!”. Tot atunci a dat și cel de-al 204-lea răspuns corect, care i-a adus și un premiu în valoare de 20.400 de lei.

Tânăra nevăzătoare în vârstă de 27 de ani, MAGDALENA IURESCU, din Rădăuţi, a devenit prima femeie şi cea mai tânără concurentă care a câştigat Marele Premiu al emisiunii „Câştigă România!“. Magdalena a absolvit două facultăţi, un master şi are un doctorat în gramatica limbii române.

Cu un total de 22.000 de lei şi la volanul unui autoturism, pensionarul CORNELIU NEGRU spune că încă nu-i vine să creadă că visul său s-a împlinit. Câștigătorul celui de-al șaptelea sezon al concursului difuzat de TVR 2 a studiat ASE-ul, în București și a lucrat o viață întreagă ca economist.


Virgil Ianțu la 50 de ani. O viață agitată, cu multe piedici, una pusă chiar între el și Dumnezeu

Virgil Ianțu, topit după fiica sa. Ce alți tătici-vedete se laudă cu fetele lor. Poze inedite