Virgil Ianțu la 50 de ani. O viață agitată, cu multe piedici, una pusă chiar între el și Dumnezeu

Virgil Ianțu la 50 de ani. O viață agitată, cu multe piedici, una pusă chiar între el și Dumnezeu
Virgil Ianțu se pregătește să schimbe prefixul. Este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de emisiuni de succes, dar este și un muzician de talent. Poate ne mai cântă ceva.

Virgil Ianțu se numește, de fapt, Virgil Gătăianțu, iar pe azi, pe 20 februarie schimbă prefixul: împlinește 50 de ani. Câte a făcut în viața lui!

A studiat la un liceu de muzică, apoi la Conservator. La 19 ani, cânta în Corul Madrigal, iar la 24 de ani cânta în Trupa ”The 50ʹs”. A prezentat unele dintre cele de mai succes emisiuni de televiziune și radio.

Virgil Ianțu schimbă prefixul

Virgil Ianțu este inconfundabil. Cărunt de tânăr, tuns ”periuță”, un umor de calitate, foarte plăcut, cu replici spontane. I-a mărturisit Irinei Păcurariu, de la TVR, că părul a început să albească de la 25 de ani.

Acum 20 de ani, a devenit vedetă. În 2000, a debutat în televiziune ca prezentatorul emisiunii ”Vrei să fii milionar?” Succesul a venit imediat. Tot atunci a întâlnit-o pe Roxana, în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Vrei sa fii miliardar?”, s-au îndrăgostit, iar de 15 ani formează un cuplu.

La acea vreme, Roxana era căsătorită, dar a ales să divorțeze pentru a fi tot timpul împreună cu iubitul ei. Cei doi au o fetiță, Jasmina, în vârstă de 15 ani.

Au urmat emisiunile ”Copiii spun lucruri trăsnite”, ”Mega Star”, ”Big Brother”. Acum prezintă altă emisiune de succes, ”Câștigă România”, la TVR 2.

Virgil Ianțu nu este căsătorit

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru nu sunt căsătoriți, dar nu au o problemă. Sunt fericiți, iar fetița lor Jasmina a crescut frumos, înconjurată de dragostea părinților.

Virgil Ianțu, cu iubita Roxana și fiica Jasmina

„Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar…

S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în față lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal. Dar, noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte.

I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta… Așa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept?

Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în față lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi da o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu.

Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o varianta doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte”, spunea Virgil Ianțu într-un interviu.

Virgil Ianțu are o relație ”mișto” cu fiica sa

Virgil Ianțu și fiica sa, Jasmina / Sursa foto: Facebook

Despre fiica sa Jasmina, care are 15 ani și este pasionată de modă, prezentatorul are doar cuvinte de laudă.

Deși tânăra are 15 ani și este în plină adolescență, vârsta fiind una delicată, Virgil Ianțu are doar cuvinte de laudă la adresa tinerei.

“Avem o relație mișto, asta pot să zic, e o fată foarte faină. Am avut așa perioade de așezare, dar nu am ce să mă plâng e foarte faină și are simțul umorului.

Avem o relație foarte mișto și sunt foarte mândru de ea, n-am ce să-i reproșez”, a încheiat prezentatorul.


Horoscop Minerva – 18 februarie. Fecioarele fac un salt în carieră

Bârfoteca. Ilie Năstase apare cu flori, Ioana umblă pe la mânăstire. Ce se întâmplă acum între cei doi