Bârfoteca. Ilie Năstase apare cu flori, Ioana umblă pe la mânăstire. Ce se întâmplă acum între cei doi

Bârfoteca. Ilie Năstase apare cu flori, Ioana umblă pe la mânăstire. Ce se întâmplă acum între cei doi
În timp ce Ilie Năstase a apărut cu flori de Valentine’s Day, Ioana se plimba pe la mânăstire. Ce se întâmplă acum între cei doi.

Valentine’s Day abia ce a trecut și multe vedete autohtone s-au grăbit să-și proclame dragostea față de parteneri. Printre acestea s-a numărat și Ilie Năstase, care se pare că a apărut cu flori în fața soției sale, Ioana. Semn că încearcă din răsputeri să o îmbuneze pe aceasta. 

După agresiunea fizică și verbală din Ianuarie, Ioana a vrut o pauză de la căsnicia cu tenismanul și s-a refugiat inițial la Constanța, iar mai apoi pe la mânăstire. ”Suntem în relații bune, civilizate, suntem doi oameni maturi. Eu acum sunt la Prislop. Ilie este la București. Mă întreabă dacă sunt bine, și eu pe el la fel”, declara Ioana Năstase în urmă cu 2 săptămâni. Acestea mai spunea de asemenea că vorbește cu Ilie și chiar au ieșit la masă. ”Ținem legătura, vorbim. Iau în calcul o împăcare cu Ilie! Relația dintre noi este una bună acum. Discutăm, ne întrebăm ce facem, suntem bine” 

Ilie Năstase se duce cu flori la Ioana, ea e pe la mânăstire 

Nu este concret ce au făcut de Valentine’s Day, însă wowbiz a publicat o fotografie în care cei doi apar zâmbind, iar Ioana ține un buchet de trandafiri în mână. ”Florile preferate ale soției mele, Ioana”, ar fi scris Ilie Năstase în dreptul pozei, la care soția sa i-ar fi răspuns doar cu un ”Mulțumesc frumos!”. Ceea ce știm sigur este că de Valentine’s, Ioana umbla pe la mânăstirea Nechita, după cum chiar ea a postat pe Facebook. 

Concret, s-ar părea că tenismanul face eforturi ca să intre în grațiile soției sale din nou. Poate chiar au fost la mânăstire împreună, cine știe. Este clar că Ioana este încă circumspectă și analizează situația. ”Ceea ce vă pot spune e că i-am cerut lui Ilie să-mi acorde un răgaz de timp, suficient de mare, pentru ca amândoi să ne liniştim, să ne limpezim gândurile, după care să vedem încotro o vor lua lucrurile”, spunea bruneta acum câteva săptămâni. 

Ioana Năstase s-a supărat pe presă. Ce mesaj a transmis 

Tot pe Facebook, Ioana și-a vărsat năduful și a transmis că e supărată pe comentatorii și presă, probabil pentru toată forfota creată în jurul scandalului dintre ea și soțul tenisman. ”Buna dimineața! Eu Ioana Nastase la fel ca voi toti, sunt om. Un om cu un trecut in spate, un om care a lasat loc de buna ziua oriunde a mers, un om care respecta oamenii ce au facut si fac parte din viata ei. Suntem fiinte, avem plusuri si minusuri, sunt problemele noastre si stim singuri cum sa le administram.  Niciodata, nu mi-am dorit sa imi expun viata privata si problemele  mele. Mereu am respectat si voi respecta presa. Insa nu accept, valvata fara sens. Oamenii destepti nu se blocheaza pe conturile de socilizare, atata timp cat sunt transparenti si nu au nimic de ascuns”, a scris bruneta tot pe 14 februarie pe Facebook. 

Foto: wowbiz

Actorul Horia Șerbănescu a debutat la 5 ani. A murit trist, părăsit de copii