Se fac preselecții online la „Câștigă România!”. Se ocupă Virgil Ianțu

Se fac preselecții online la „Câștigă România!”. Se ocupă Virgil Ianțu
Se fac preselecții online la „Câștigă România!”. Virgil Ianțu dă startul celui de-al optulea sezon „Câștigă România!”. Îi provoacă pe cei dornici să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală pe teme despre ţara noastră să ia parte la preselecţiile online.

Se fac preselecții la „Câștigă România!”. Din cauza pandemiei, preselcțiile se vor face online. Atenție! Termenul limită, 14 martie! Virgil Ianțu dă startul celui de-al optulea sezon.

Se fac preselecții online la „Câștigă România!”

Preselecţiile „Câștigă România!”, anunțate inițial în data de 12 martie, la sediul Televiziunii Române, se amână și se vor desfășura online. Cauza este pandemia de COVID-19, iar Capitala a intrat din nou în scenariul roșu,

Toți cei dornici să devină în deplină siguranță concurenți ai emisiunii difuzate de TVR 2 se pot înscrie până duminică, 14 martie, pentru a participa la preselecțiile online.

Aceștia vor completa detaliat o fișă de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul http://www.tvr.ro și o vor trimite, până la data de 14 martie, la adresa de email castiga.romania@tvr.ro.

Echipa emisiunii va verifica fișele de înscriere iar solicitanții vor fi contactați în termen de maximum 30 de zile, pe email sau telefon, pentru a se stabili o zi și un interval orar în care să susțină testul de cultură generală, pe Zoom sau Whatsapp video.

Pentru mai multe detalii accesați http://www.tvr.ro, Facebook „Câștigă România!” sau castiga.romania@tvr.ro.

La „Câştigă România!”, concurenții trebuie să își cunoască țara

Cei dornici să-şi testeze cunoştinţele despre ţara noastră pot să ia parte la preselecţiile online ale concursului unic în peisajul media, „Câștigă România!”. Termenul limită este 14 martie!

În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură general. Ei străbat, virtual, mai multe județe de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să-și aleagă de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare.

Misiunea concurentului este să ajungă într-un alt judeţ de graniță, ales de calculator. Concurenții trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală care au legătură cu județele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.

„Câștigă România!” se bucură de mare popularitate şi a fost remarcat şi la nivel internațional. Concursul de cultură generală difuzat de TVR 2 a fost selecționat la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union). De asemenea, concursul a ajuns în finala „International Format Awards 2018”, la secțiunea Cel mai bun format de game show de studio.


Cine este concurentul cu părul verde de la Chefi la cuțite

Denise Rifai l-a făcut pe Sorin Oprescu să vorbească despre iubirea vieții lui, de la 20 de ani