Conflict între Carmen Harra și Anamaria Prodan. De partea cui vor fi astrele?

Conflict între Carmen Harra și Anamaria Prodan. De partea cui vor fi astrele?
În plin scandal cu Laurențiu Reghecampf, clarvăzătoarea Carmen Harra s-a gândit că e momentul să-i dea un sfat Anamariei Prodan.

După ce a ascultat tot ce a putut să spună Laurențiu Reghecampf în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Carmen Harra a avut primul comentariu de făcut privind situația celor doi.

Conflict între Carmen Harra și Anamaria Prodan. De partea cui vor fi astrele?

În cadrul emisiunii Exclusiv VIP, clarvăzătoarea Carmen Harra a ținut să îi dea un sfat impresarei, legat de relația cu Reghecampf. Chiar dacă în trecut, cele două s-au mai luat… în coarne. Harra e Berbec, iar Anamaria Prodan este Săgetător. Iar primul lucru pe care Carmen Harra l-a afirmat, când a văzut că impresara s-a supărat și a avut o replică acidă la adresa ei, a fost să ierte și să uite.

„Nu merită să mai spună un cuvânt despre el. Să uite, să ierte. Viața merge înainte”

Acum, însă, în plin scandal de divorț și cu acuzații grele, Carmen Harra a revenit cu o opinie despre ceea ce a auzit la televizor și în podcastul lui Măruță.

„Te înșală bărbatul. Te duci la psiholog? Nu mă duc la psiholog, îl înjur, că e mai ieftin. Eu ce îi recomand Anamariei Prodan și cred că și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru: Dacă ai trăit cu un om atât de imoral, atât de mincinos, atât de nenorocit, atât de hoț și atât de bandit, nici nu merită atenția ta.

Nu merită să mai spună un cuvânt despre el. Să uite, să ierte. Viața merge înainte, să se gândească doar la ea, să construiască doar emoții pozitive, să le spună copiilor că în pofida acțiunilor tatălui lor, trebuie să își iubească tatăl, pentru că este tatăl lor, așa mic, pătrat și nenorocit, dar trebuie să ne iubim părinții așa cum sunt. Doar așa îi ajutăm ca în viață să nu sufere traumele din urma acțiunilor părinților. Aici e vorba de foarte multă înțelepciune”, au fost cuvintele clarvăzătoarei.

Carmen Harra spune că Anamaria poate avea probleme în viitor, dacă nu se va potoli

Pe de altă parte, Carmen menționează că Anamaria Prodan are mare nevoie de consiliere psihologică, altfel va putea avea probleme mai târziu. Mai mult, ea susține că relația dintre blondă și Reghe a fost una care a pornit greșit karmic. “Îi recomand Anei o consiliere, pentru că are nevoie de ea. Este o fată deșteaptă, poate să se descurce în viață foarte bine, pe picioarele ei. Dar lupta asta și emoțiile astea atât de distructive nu vor duce la nimic bun. (…)

Tragem concluzii foarte triste. Relația asta a pornit greșit karmic, a pornit dintr-o minciună, iar această familie mare a României a fost o mare minciună. După cum spune ea acum, adevărul iese la iveală, toți acești ani petrecuți împreună se pare că ar fi fost un infern și partea proastă este că toată averea despre care vorbește toată România, de fapt, nu există.

Întrebarea este, cum mai aflăm adevărul, în toată situația aceasta și cum putem ajunge la pace și la echilibru, când tensiunea este atât de ridicată și starea emoțională este atât de dezastruoasă”, au fost sfaturile lui Carmen Harra.

Rămâne de văzut cum va privi aceste sfaturi diva fotbalului românesc de la clarvăzătoarea Harra, și ea născută în zodia Berbec.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre