Reghecampf explică de ce a oferit interviul controversat. Anamaria nu mai reprezintă nimic pentru el

Reghecampf explică de ce a oferit interviul controversat. Anamaria nu mai reprezintă nimic pentru el
Laurențiu Reghecampf a decis să facă primele declarații private după podcastul în care a vorbit despre divorțul de Anamaria Prodan. El a explicat totul pe rețelele de socializare.

Înregistrarea podcastului lui Măruță la care a fost invitat Laurențiu Reghecampf pentru a povesti dedesubturile divorțului de Ananamaria Prodan, a ajuns rapid pe primul loc în trendingul de pe YouTube. Declarațiile antrenorului Universității Craiova era cele mai așteptate în lumea mondenă după ce, luni de zile, doar Anamaria Prodan a făcut unele despre separarea lor, și nu în cei mai frumoși termeni.

În mai puțin de 24 de ore de la difuzare, podcastul a ajuns pe primul loc în trendingul de pe YouTube. La momentul redactării acestui articol, se apropia de 1,3 milioane de vizionări. Marți, Laurențiu Reghecampf a simțit nevoia să se explice. El a vrut ca lumea să știe de ce s-a dus și a vorbit peste două ore despre viața lui de fam ilie cu Anamaria Prodan, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Anamaria nu mai reprezintă nimic pentru Reghecampf: „Trecutul este trecut”

„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit, cu respect pentru cei pe care ii iubesc și fără prea multe griji pentru ceea ce spun alții. M-am simțit dator, după ce am fost atacat, sa dau niște răspunsuri. Îi mulțumesc lui Cătălin Măruță că m-a ascultat, așa cum și pe fosta mea soție a ascultat-o când a vrut să vorbească despre divorț”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram, marți dimineață.

Antrenorul susține că a lăsat trecutul în spate și a avut un mesaj pentru cei care îi sunt alăptări în această perioadă destul de dificilă a vieții sale, din punct de vedere mediatic. „Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere. Eu merg înainte, iar trecutul este trecut. Îmi asum tot ce a fost și sunt nerăbdător să trăiesc ceea ce urmează”, a mai scris  Reghe pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit de două ori până acum, relații din care s-a ales cu câte un fiu. Din mariajul cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu Reghecampf îl are pe Luca Reghecampf, în vârstă de 21 de ani, iar din căsnicia cu Anamaria Prodan îl are pe Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 14 ani. În scurt timp, Laurențiu Reghecampf va deveni tată a treia oară. Iubita lui, Corina Caciuc, 30 de ani, e însărcinată, tot cu un băiețel.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre