Carmen Harra, despre reîncarnare. „Vorbesc franceza aproape perfect de când eram copil, fără să mă fi învățat cineva”

Carmen Harra, despre reîncarnare. „Vorbesc franceza aproape perfect de când eram copil, fără să mă fi învățat cineva”
Carmen Harra e una dintre marile clarvăzătoare ale lumii și predicțiile sale au fost mereu luate în seamă.

În meseria pe care o are, Carmen Harra a văzut multe lucruri cu adevărat ieșite din comun.

Carmen Harra povestește lucruri interesante despre reîncarnare. „Vorbesc franceza aproape perfect de când eram copil, fără să mă fi învățat cineva”

Potrivit hinduismului, un suflet se va reîncarna pe pământ până când va învăța toate lecțiile. Și sunt mulți alți specialiști care spun că este un fenomen real și chiar verificabil. Și Carmen Harra crede și a crezut dintotdeauna în reîncarnare. Cea mai iubită clarvăzătoare a Americii susține că acest concept de transmigrare a sufletului în care se spune că energia nu moare se cunoaște de acum 2500 de ani, din perioada lui Pitagora.

Chiar vedeta susține că a început să cânte de la 2 ani și să vorbească limba franceză de la 4 ani, deși nimeni din familie nu a învățat-o.  „În reîncarnare am crezut întotdeauna! În meseria pe care o fac eu, de a lucra cu oamenii, am văzut nenumărate exemple de reîncarnare. (…) Energia se transmigrează, în timp, în formă materială.

Când moare un om, vezi că nu mai  există nimic în corpul acela și ceva se întâmplă. Energia merge undeva, dar ea  poate să se convertească din nou în material. Asta este o lege fizică și este extrem de interesant să vezi că, atunci când venim pe pământ, venim cu niște informații.

„Mereu mi-am amintit că am fost cântăreața de operă într-o altă viață”

Dacă te gândești că Mozart a cântat la pian de la 4 ani fără să îl învețe nimeni, eu vorbesc franceza aproape perfect de când eram copil, fără să mă fi învățat cineva… La doi ani, am început să cânt. Instinctiv am cântat din copilărie, nimeni în familia mea nu a cântat. Asta îmi vine totuși dintr-o viață anterioară.

Mereu mi-am amintit că am fost cântăreața de operă într-o altă viață. Multe din abilitățile noastre vin din experiențe anterioare. Oamenii pe care îi cunoaștem, care ni se par cunoscuți, sentimentul ăsta de deja vu, că am trăit în anumite locuri, memoriile sufletului sunt lucruri și e o temă despre care aș putea să îți vorbesc la nesfârșit”, a spus Carmen Harra, într-un interviu pentru Ciao.

„Văd lucruri care se pot întâmpla”

Multă lume își dorește să aibă darul lui Carmen Harra, dar puțini cunosc faptul că și aceasta are momente în care se simte copleșită de acest har cu care a fost înzestrată de Dumnezeu.  „În special când văd lucruri în lume care se pot întâmpla. Eu am avut percepția problemelor grave care vor să vină.

Și asta mă copleșește când văd ceva care este dureros pentru umanitate. Pentru gândirea colectivă, ca de exemplu acest război care este extrem de periculos. Anii care vin, care aduc extrem de multe probleme pentru omenire, până în 2033! Întotdeauna am anticipat lucrul ăsta. Această deschidere a minții, această intuiție, atunci când bate în viitor și vede niște lucruri mai puțin plăcute… Sigur că atunci când gândești cognitiv acest lucru este extrem de apăsător.

Chiar și de dureros! Însă această abilitate mă împlinește că reușesc să fac ceva bine. Când ajut pe cineva, când prevenim ceva, când participăm în salvarea vieții cuiva, a găsi pe cineva… Deci sunt foarte mulți factori foarte pozitivi legat de abilitatea creierului de a ajută”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram