Carmen Harra este obsedată de Armani. Până și în pat îl ia cu ea

Carmen Harra este obsedată de Armani. Până și în pat îl ia cu ea
E fericită cu viața pe care o are și pasionată de brandurile de lux. Carmen Harra face orice ca să-și păstreze imaginea.

Predicțiile sale se spune că nu au dat greș niciodată. Carmen Harra trăiește într-o vilă de lux din SUA și își face toate poftele.

Carmen Harra este obsedată de Armani. Până și în pat îl ia cu ea

Chiar dacă se ține tare și pe Carmen Harra o apasă din când în când singurătatea. Necăjită că nu poate pleca în vacanță din cauza pandemiei, vedeta și-a făcut un cadou. Și-a cumpărat un câine de doar două luni. Dar nu orice fel de câine, ci un pui simpatic Shia Inu, o rasă de câine de vânătoare din Japonia.

Prețul a fost unul exorbitant, 7000 de euro, iar Carmen i-a pus și un nume pe măsura banilor scoși din buzunar: Armani. Clarvăzătoarea e pur și simplu îndrăgostită de patruped, așa că doarme cu el în pat. “Doarme cu mine în pat, i-am pus și trepte să se urce când vrea el”, a declarat Carmen Hara, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

„Aceasta era cea mai mare dorință a mea, să vin în România”

Chiar dacă trăiește ca în sânul lui Avram, sufletul lui Carmen rămâne tot în România și își dorește enorm să vină acasă. „Eu am și o casă, dar și un apartament. Casa are 4 dormitoare, 4 băi, apartamentul are 3 dormitoare, 3 băi, e puțin mai mic decât casa. Eu sunt într-o permanentă vacanță, ies din casă și mă duc la ocean.

Să mă duc la alt ocean…nu mă mai pasionează, noi încă avem probleme cu restricțiile. Cea mai mare dorință a mea era să vin în Europa. Să sperăm că dacă scăpăm, o să pot să vin, să vă văd. Aceasta era cea mai mare dorință a mea, să vin în România”, a declarat vedeta.

Sursă foto: romaniatv

Marian Drăgulescu, încurcat de capacele de wc ale japonezilor

Recomandarile noastre