Marian Drăgulescu, încurcat de capacele de wc ale japonezilor

Marian Drăgulescu, încurcat de capacele de wc ale japonezilor
Prezent la Jocurile Olimpice de la Tokyo, gimnastul Marian Drăgulescu nu s-a încumetat să folosească wc-urile din hotel. Motivul? Sunt mult prea performante.

Tehnologia japonezilor în ceea ce privește o toaletă l-a făcut pe Marian Drăgulescu să rămână fără cuvinte.

Marian Drăgulescu, încurcat de capacele de wc ale japonezilor

Unul dintre marii sportivi ai lumii, Marian Drăgulescu, prezent la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Japonia, nu a folosit toaleta. Pentru că wc-urile japonezilor sunt mult prea performante, acestea sunt dotate cu tot felul de opțiuni, care sunt un adevărat mister pentru gimnast. „Japonezii au cele mai tari capace de WC, haideți să vă arăt și vouă.

Au venit și cu instrucțiuni pe ele, instrucțiunile mai în detaliu. Interesant. Nimeni nu a avut curajul să apese pe acele butoane că nu știi ce te stropește și unde te stropește”, a spus acesta, glumind, pe contul său de Instagram.

Nici cu aerul condiționat nu a mai ușor

O problemă similară a avut-o și cu aerul condiționat. „De asemenea, avem instrucțiuni și la aerul condiționat, sub capac. Gata, acum am înțeles tot”, a spus sportivul zâmbind. Evident că și aici și-a încurcat urechile, pentru că totul era scris doar în limba japoneză. Unul dintre fanii care îl urmăresc i-a dat însă un sfat: „Google photo translate, eu așa am făcut”.

A ieșit din lupta pentru medalii

Campionul mondial și european a participat la a cincea ediție a Jocurilor Olimpice. Din păcate însă, Marian a ratat aterizarea la prima săritură, iar la final a terminat cu 13.999, medie cu care, din nefericire, a ieșit din lupta pentru medalii.  „Am fost foarte aproape să reușesc prima săritură în picioare!

Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. De aici de la Tokyo, vă îmbrățișăm eu și antrenorul meu Stefan Gal (Ciobi). Mulțumim tuturor pentru suport și pentru gândurile frumoase. Îi vom urmări mai departe pe colegii noștri și le vom ține pumnii strânși”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

Sursă foto: instagram, prosport