Cum își antrenează vedetele juniorii, pe covorul roșu. Fotografii inedite

Cum își antrenează vedetele juniorii, pe covorul roșu. Fotografii inedite
Important este să participi. Împrumutată din lumea sportului, vechea zicală a celor care nu au câștigat încă, dar au participat totuși la o competiție de prestigiu, se aplică și Festivalului de Film de la Cannes, una dintre cele mai autoritare și orbitoare vitrine ale cinematografiei internaționale. E locul unde vin mulți să se arate și să se facă cunoscuți. Până la urmă, „vitrina” se aplică tuturor marilor festivaluri de gen. Vorbim despre juniorii care au venit la Cannes, pentru că acesta a fost cel mai recent eveniment.

Vedetele își antrenează juniorii pe covorul roșu. Copiii vedetelor, în fiecare an, însoțesc mame și tați celebri pe covorul roșu al festivalului. Sunt perfect conștienți că așa își  iau felia de notorietate.

Copiii vedetelor exersează de mici pe covorul roșu

A fi „fiul lui” este deseori un motiv de îngrijorare pentru mulți dintre acești tineri care se luptă să-și găsească propria dimensiune între lumina reflectoarelor și umbrele unei vieți care este întotdeauna subiectul bârfelor. Unii, cu toate acestea, cu personalitatea lor și cu un praf de stil, au reușit să se remarce din nou anul acesta pe Croisette.

Sean Penn și-a adus fiul și fiica  pe covorul roșu

Este și cazul lui Hopper Penn, frumosul al doilea copil al lui Sean Penn  cu Robin Wright, de care ne-am îndrăgostit literalmente, scrie Elle Italia.

Prezent pe covorul roșu împreună cu tatăl și sora lui, Dylan – și ea un fenomen de farmec și eleganță – se numără printre protagoniștii filmului Flag day, regizat și interpretat de Sean însuși. După o adolescență turbulentă și o cale dură de detoxifiere de pe urma drogurilor, băiatul rău care iubește Hollywood-ul, dar care ar dori să trăiască în Haiti, arată perfect acasă pe covorul roșu.

Hazel Moder, fiica angelică a Juliei Roberts și a lui Daniel Moder

Și ce ziceți de Hazel Moder, fiica angelică a Juliei Roberts și a lui Daniel Moder? Îmbrăcată într-o rochie lungă tunică de culoare galben deschis, cu doar câteva broderii care să o  înfrumusețeze și un colier de sârmă în nuanțe de roz pentru a completa aspectul, tânăra de 17 ani are toată grația și calmul unei creaturi superioare.

De îndată ce tensiunea se topește, adolescenta se deschide către un zâmbet care amintește atât de mult de cel al mamei. O adevărată viitoare femeie drăguță.

Fiica lui Jude Law are o personalitate puternică

Iris Law, al patrulea copil al lui Jude Law, cu siguranță nu a trecut neobservată printre faimoasele fiice de pe covorul roșu de la Cannes.

Frumoasă și transgresivă, tânăra de douăzeci de ani a purtat o rochie decolorată, care se potrivește perfect cu personalitatea ei puternică.

Tilda Swinton, merge la toate festivalurile alături de fiica sa

Nici măcar nu a băgat-o în seamă pe Honor Swinton Byrne, care, de îndată ce a pășit pe covorul roșu cu mama sa, Tilda Swinton, a luminat seara.

Cu puțin timp înainte, cele două au participat împreună la berlinală.

Fiica lui Jane Birkin, o apariție aparte

Închidem această recenzie a copiilor vedetelor cu splendida Charlotte Gainsbourg, pentru prima dată la Croisette împreună cu mama ei, Jane Birkin și fiul ei, Ben Attal pentru prezentarea documentarului Jane de Charlotte, debut regizoral al lui Gainsbourg însăși.

Combinate în stil și talent, Charlotte și Jane, îmbrăcate în ținute asortate, au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri ale acestei ediții a Festivalului.

Sursa foto: Instagram

De ce interpreta celebrului hit Jerusalema nu a primit ”nici un cent” pentru piesa dansată pe toată planeta