Ciudățenii despre Japonia. Toalete din altă lume și înghețată cu gust de tăiței

Ciudățenii despre Japonia. Toalete din altă lume și înghețată cu gust de tăiței
Japonia are o cultură total diferită față de cea europeană, astfel că multe obiceiuri locale pot părea ciudățenii.

În secolul 21, mulți călători nu doresc doar să se întindă pe plajă, ci și să învețe cultura țării și a oamenilor săi. Vă puteți aștepta întotdeauna să faceți descoperiri interesante, mai ales dacă vă aflați într-un loc autentic ca Japonia. Iată câteva ciudățenii despre Japonia, care demonstrează cât de riguros și atent este acest popor. 

Ciudățenii despre Japonia. Restaurantele servesc mâncare din plastic

Servirea mâncării din plastic este o artă în sine, specialiştii făcând ca alimentele din plastic să nu poate să fie deosebite de cele reale. Această mâncare se realizează din ceară şi se serveşte la cerere.

Toaletele sunt din altă lume 

Lângă toaletele din Japonia există adevărate panouri de comandă și totul arată ca o navă spaţială. Sutele de butoane pornesc sau opresc apa, încălzesc scaunul şi chiar pot porni muzica. 

Înghețată cu gust ciudat 

Îngheţata poate avea gust de tăiţei, carne de cal sau bere Gusturile diferă şi nu se discută, dar gurmanzii ar trebui să încerce îngheţata japoneză, cu diversele sale arome, de la tăiţei, la carne de cal sau la bere. 

Insula iepurilor 

În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, pe insula Okunoshima au fost aduşi mulţi iepuri pentru testări ştiinţifice. Cercetările s-au anulat, iar iepurii au fost lăsaţi liberi. Animalele nu au stat degeaba, iar până în prezent au populat întreaga insulă, atrăgând astfel sute de mii de turişti. 

Automatele vând orice

Automatele sunt atât de populare în Japonia încât poţi găsi şi cumpăra aproape orice de la ele, de la ceapă până la scrisori de dragoste. 

Animale robotice de companie 

A avea un animal de companie în Japonia echivalează cu opţiunea de a cumpăra o maşină nouă. Din acest motiv, părinţii aleg să le ofere celor mici animale robotice de companie. 

Floarea de cireș este comestibilă

Sakura este numele florii cireşului japonez, fiind floarea naţională a ţării, dar şi prima opţiune pentru deserturi. Mâncărurile cu sakura sunt extrem de populare pe timpul primăverii, atunci când întreaga ţară este acoperită cu un covor roz de flori.

Foto: Facebook

Iulia Albu se mândrește cu un păr de invidiat. Și-a făcut injecții în scalp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre