Iulia Albu se mândrește cu un păr de invidiat. Și-a făcut injecții în scalp

Iulia Albu se mândrește cu un păr de invidiat. Și-a făcut injecții în scalp
Chiar și una dintre cele mai frumoase femei poate avea probleme cu podoaba capilară. Iulia Albu și-a făcut injecții în scalp.

Chiar dacă are un stil excentric, Iulia Albu rămâne un exemplu în materie de modă. Cum a scăpat de problemele cu podoaba capilară.

Iulia Albu se mândrește cu un păr de invidiat. Și-a făcut injecții în scalp

Nu i-a fost niciodată frică să pozeze naturală, fără nici un pic de machiaj. Însă Iulia Albu s-a confruntat cu multe probleme legate de păr. Ca să ajungă la rezultatul fantastic de acum, vedeta a fost nevoită să apeleze la tot felul de tratamente și procese de regenerare. Ea le-a dezvăluit fanilor care sunt pașii pe care i-a urmat.

O dietă sănătoasă oferă mai multă strălucire părului

Iulia spune că nu a apelat doar diferite proceduri pentru podoaba capilară, ci și-a schimbat și stilul de viață, optând pentru o dietă sănătoasă. „Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului.

Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea. Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect.

Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză.”, a declarat vedeta pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre