Cât costă tratamentul săptămânal al lui Michael Schumacher. E o sumă fabuloasă

Cât costă tratamentul săptămânal al lui Michael Schumacher. E o sumă fabuloasă
Au trecut deja 7 ani de când Michael Schumacher a avut un teribil accident la schi, care l-a lăsat imobilizat. De atunci are nevoie de îngrijiri medicale costisitoare. Familia fostului pilot de Formula 1 nu oferă detalii despre starea lui de sănătate.

Michael Schumacher este considerat drept unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie, cu 7 titluri mondiale câștigate. Când s-a retras din competiții, a avut un cumplit accident la schi. De atunci, starea sa de sănătate este un mister.

Informații puține despre Michael Schumacher

Michael Schumacher  (52 de ani) este vizitat de două ori pe lună de Jean Todt, fostul şef al echipei Ferrari. Într-un interviu oferit jurnaliştilor de la Frankfurter Allgemeine, fostul şef al echipei Ferrari a oferit detalii din interior, dar puține, scrie as.ro.

„Este un subiect foarte personal. Michael a avut un accident foarte grav, la schi, pe 29 decembrie 2013. Toată lumea ştie că rezultatul a fost tragic. În ultimii şapte ani, el şi familia lui au încercat din greu să obţină progrese. Cel mai important lucru este că Schumacher continuă să lupte!

Nu vreu să discut despre asta. Noi ne vedem de două ori pe lună. Uneori urmărim împreună cursele de Formula 1. Cu două săptămâni în urmă am urmărit victoria lui de la Suzuka, din 2000 (n.r. Michael Schumacher a devenit atunci campion în premieră cu Ferrari)”, a declarat Jean Todt într-un interviu pentru zeitung.faz.net.

Cât costă tratamentul săptămânal al lui Michael Schumacher

Averea lui Michael Schumacher  este evaluată la un milliard de dolari, cea mai mare sumă obținută vreodată de un sportiv. Totuși, în şapte ani şi jumătate de după accident, Corinna Schumacher a vândut mai multe bunuri pentru a putea achita cheltuielile lunare.

A vândut avionul privat cu 35 de milioane de euro, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia. Tocmai a scos la vânzare şi vila de lux din Elveţia, situată pe un teren de 20.000 mp, pe care o are din 2002. Tranzacţia s-ar putea ridica la 60 de milioane de euro, potrivit jurnaliştilor de la Ouest-France.

Din estimările apărute în presă, cheltuielile cu îngrijirea celui care a câştigat şapte titluri mondiale se ridică la 191.000 de euro pe săptămână.

În curând, fanii lui Michael Schumacher ar putea să îl vadă pe multiplul campion. Familia marelui campion şi-a dat acordul pentru publicarea unor imagini nemaivăzute cu pilotul de Formula 1.

Documentarul „Schumacher” va conţine înregistrări private. Filmul este regizat de doi germani, Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertons. Soţia Corinna, tatăl Rolf, fiica Gina şi fiul Mick vor fi şi ei prezenţi în documentar. Sursa: as.ro


Ultimele informații despre starea sănătății lui Michael Schumacher. Poate merge?

Mărturie dureroasă. Asta s-a ales de Michael Schumacher după 7 ani de la accident!

Recomandarile noastre