Vești despre Schumacher! ”Michael își urmărește fiul” atunci când concurează la Formula 1!

Vești despre Schumacher! ”Michael își urmărește fiul” atunci când concurează la Formula 1!
 După ce a suferit un teribil accident de ski în 2013, urmat de o perioadă de 6 luni în comă, celebrul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost protejat în ultimii șapte ani de către familie, care a fost extrem de discretă în ceea ce privește starea acestuia, în ciuda insistențelor presei și a rugăminților fanilor din toată lumea de a afla cum se simte acesta.

O lume întreagă a plâns în 2013, când legendarul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a avut un accident de ski aproape fatal în timp ce era cu fiul său, Mick, în Alpii Francezi.

Soția pilotului, Corinna, a preluat de atunci controlul total și și-a protejat soțul de orice privire iscoditoare, în încercarea de a-i face recuperarea mai ușoară, astfel că puține s-au aflat în ultimii ani despre starea reală a lui Schumacher.

După ce în 2014 The Telegraph a publicat o informație conform căreia Michael Schumacher ar fi paralizat și în scaun cu rotile, zvonurile au continuat să apară. Nimeni nu a știut exact starea sportivului, singura declarație din partea familiei și a persoanelor apropiate fiind aceea că “Michael continuă să lupte.”

 Fiul său îi calcă pe urme!

 Însă, la șapte ani de la accident Mick Schumacher, pe atunci doar un copil, calcă pe urmele tatălui său, care se pare că îl urmărește din fața televizorului. La 21 de ani Mick participă în prezent în FIA Formula 2, însă pronosticul este că va sari în Formula 1 de la anul.

Jean Todt, Director Executiv Ferrari și prieten apropiat al familiei Schumacher, a dat indicii recent despre sportiv, întrebat dacă acesta își poate vedea fiul: “Bineînțeles că îl urmărește”, a declarat Jean Todt pentru RTL Franța.

 Michael își urmărește fiul”

 Referitor la detalii privind starea de sănătate a lui Schumacher, Todt este rezervat: “ Voi fi extrem de rezervat la această întrebare. Îl văd pe Michael o dată sau de doua ori pe lună și am același răspuns ca întotdeauna: continuă să lupte! Este foarte bine îngrijit și într-un loc confortabil pentru el. Nu putem decât să ne dorim că lucrurile să se îmbunătățească pentru el și familia sa.”, a conchis Jean Todt.

Mick Schumacher este numărul trei în prezent în Formula doi, iar dacă câștigă nu vă putea rămâne în serie. Face parte în prezent din echipa Ferrari, iar în 2021 este posibil ca sportivul să fie mutat la Haas sau Alfa Romeo pentru a avea astfel parte de ceva experiență în Formula 1.

Exclusiv. Diversiunea Biancăi. De ce și de cine se ascunde fosta soție a lui Bodi