Exclusiv. Diversiunea Biancăi. De ce și de cine se ascunde fosta soție a lui Bodi

Exclusiv. Diversiunea Biancăi. De ce și de cine se ascunde fosta soție a lui Bodi
Bianca Drăgușanu ar fi zburat, marți, în Dubai și se bucură de soare. Însă este chiar așa? Rețete și vedete a descoperit cu totul și cu totul altceva.

Fosta soție a lui Alex Bodi are anumite interese să inducă lumea în eroare, iar, dacă până acum am fi putut avea dubii că e așa, lucrurile se schimbă. Oare Bianca se teme de ceva? Are tot interesul să fugă și să se ascundă?

De câteva zile a amenințat  cu dezvăluiri dramatice pe rețelele sociale, despre trei femei cu care, se pare, are anumite chestiuni de împărțit. A spus inclusiv că urmează să facă „dezvăluiri picante” intime într-o emisiune TV în care va apărea constant.

Apoi, ieri a declarat că pleacă în Dubai și marți dimineața a postat imagini menite să dovedească faptul că a plecat. Una din avion, alta din aer. Sau de la etajul unui hotel, cu un peisaj urban din Dubai. Doar că lucrurile, în realitate, stau altfel, cu Bianca Drăgușanu. Iar video-ul din avion nu e nimic altceva decât plasare de produs, diva făcând reclamă unui brand de ochelari pe care îl promovează.

Ce amenința Bianca Drăgușanu acum două zile

„În curând o să ne vedem live aproape în fiecare zi, la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală, și unde eu am să fac anumite mărturisiri, exact așa cum am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor „ciupercuțe” care au apărut după ploaie. Să vedeți când o începe telenovela, pe tv! Dar nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară, mă rog, dimineață, când se difuzează emisiunea!

O să fiți cu ochii pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. Un fel de Games of Thrones. Cum vi se pare asta? Games of Thrones cu mama dragonilor, care la final nu moare! Ea are 7 vieți și nu moare! E asumată și puternică. Da, facem o telenovelă, viața mea”, a dezvăluit fosta soție a lui Alex Bodi, pe contul de Instagram.

Avioanele spre Dubai stau la sol în primele zile ale săptămânii

Conform dovezilor obținute de Rețete și vedete, Bianca e bine-mersi în București, încă. Asta dacă nu a decis, brusc, să facă vreo excursie la țară. Dar în Dubai, în mod cert nu are cum să fie, plecată de dimineață. Și asta pentru că inclusiv ieri era prin București, dar mai ales pentru că niciun avion spre Dubai nu zboară de pe Aeroportul Otopeni în zilele de luni și marți (foto).

Nici sâmbăta nu zboară avioanele spre Dubai. Cursele spre Emiratul Dubai sunt disponibile cu compania Fly Dubai doar în zilele de miercuri, joi, vineri și duminică. Informația poate fi verificată de oricine dorește, inclusiv pe pagina web a aeroportului internațional bucureștean.

Sursa foto: Instagram, Aeroportul Otopeni

Bianca răspunde celor care o acuză de tot felul de rele. Mărturisește cum face maldărul de bani