Din păcate, sunt slabe șansele ca publicul să-l mai vadă vreodată, spune medicul Erich Riederer. Fostul pilot nu-și va mai reveni niciodată.
„El este într-o stare vegetativă. Michael respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate să facă câțiva pași cu ajutor, dar nu mai mult. Să-l mai vedem așa cum era înainte de accident? Chiar nu cred!”, a spus Erich Riederer.
Fostul șef Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit recent că l-a văzut pe Schumacher în vila sa din Elveția, și a spus că fostul campionul mondial de Formula 1 luptă. Președintele FIA, în vârstă de 74 de ani, este printre puținii vizitatori ai lui Schumacher de când acesta este țintuit în patul său.
„Doamne, știm că a avut un accident teribil și nefericit de schi care i-a cauzat o mulțime de probleme. Dar are o soție uimitoare lângă el, are copiii săi, asistentele sale și nu putem decât să-i dorim tot ce e mai bun și să-i urez tot binele familiei lui. Tot ce pot face este să fiu aproape de ei până când voi putea face ceva și atunci o voi face.”, a declarat Jean Todt.
Biografie
Michael Schumacher, 51 de ani, este un fost pilot de Formula 1. Statistic, prin prisma celor șapte titluri mondiale câștigate, a celor 91 de victorii la cursele de Grand Prix și 76 de cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile. El a avut 307 participări și s-a retras din activitate în 2012.
Pilotul a suferit un accident grav la schi în decembrie 2013 și de atunci nimeni nu a mai avut acces la detalii sau imagini din viața lui. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și până în prezent este tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Jennifer Lopez, mai frumoasă ca niciodată! Aceasta este poza de un milion de dolari

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp