Ce crede Iulia Albu despre cum se îmbracă Alexia Eram. Iulia Albu știe cum să comenteze îmbrăcămintea și apariția unor vedete. De data asta a trecut la copii celebrităților din România și a ales cuvinte mai speciale pentru ei. Vedeta de televiziune a spus tot ce crede despre stilul vestimentar al Alexiei Eram.

În cadrul emisiunii “La Măruță” criticul de modă a ajuns să comenteze cum se îmbracă fiica Andreei Esca. Alexia este un influencer cu 600.000 de urmăritori pe Instagram. Publică zilnic o mulțime de fotografii și este mereu alături de fani prin intermediul diferitor story.

Ce crede Iulia Albu despre cum se îmbracă Alexia Eram

De asemenea, influencerul a cucerit și YouTube-ul, unde postează săptămânal vlog-uri. Și pe această platformă a reușit să obțină succes cu 200.000 de abonați. Fanii o iubesc pentru sinceritate și pentru creativitatea ei. Vedeta știe cum să se manifeste și să atragă atenția.

De data asta a venit și rândul Alexiei Eram să fie criticată de Iulia Albu, care a observat-o prin intermediul Instgramului. A menționat că își organizează foarte bine postările și are un cont bun. De asemenea, a glumit și cu faptul că acum toată lumea o să se întrebe câți bani face de fapt Alexia Eram, cum se interesau și de salariul pe care îl obține Andreea Esca la Pro TV.

Iulia Albu spune că a văzut că fiica Andreei Esca este pasionată de modă și a reușit să se manifeste în această direcție. Mai mult, a apărut și pe o copertă, ceea ce înseamnă că începe încet, încet să își contureze personalitatea.

“Alexia Eram are un cont de Instagram foarte cool. A abordat și zona de modă, a apărut și pe o copertă. Este cu siguranță mai implicată în categoria de influencer, un lucru foarte bun. Acum, toată lumea se va întreba câţi bani face Alexia Eram din Instagram, după ce până acum erau toţi curioşi ce salariu are Andreea Esca”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii.

Iulia Albu nu a putut să nu-l evidențieze și pe fiul lui Ștefan Bănică Junior. Criticul de modă a rămas impresionat de felul în care se îmbracă Radu Ștefan Bănică. Este foarte diferit și fără îndoială va frânge o mulțime de inimi. În cazul în care vrea să exploreze mai bine moda, va avea mult succes.

“Radu Ștefan Bănică va frânge foarte multe inimi. Are un look total diferit față de ce am văzut, e de-a dreptul fabulos. Dacă va explora în zona asta va fi un succes garantat”, a mai adăugat criticul de modă.

Foto

Instagram

Cătălin Crișan nu își mai încape în piele de mândrie că fiul său a făcut o alegere esențială

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp