Radu Ștefan Bănică face furori la „Te cunosc de undeva!”. Are o iubită fotomodel

Radu Ștefan Bănică face furori la „Te cunosc de undeva!”. Are o iubită fotomodel
„Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, spune fiul lui Ștefan Bănică jr. Chiar dacă abia e student în primul an de Actorie, tânărul dă dovadă de mult talent.

Are toate șansele să îl întreacă pe celebrul său tată. Radu Ștefan Bănică face furori la „Te cunosc de undeva”. În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la „Te cunosc de undeva!”, Radu Ștefan Bănică se transformă în Maluma, unul dintre cei mai apreciați artiști de Latino. Tânărul este mai fericit ca niciodată și îi mulțumește Ruletei pentru transformarea din această seară. După o serie lungă de travesti, concurentul a pus mâna pe un personaj care îl încântă maxim.

La repetiții, fiul lui Ștefan Bănică s-a descurcat de minune. Nici Maluma nu este un personaj ușor, însă Radu Ștefan Bănică a demonstrat că se poate adapta oricărei transformări.  Concurentul a primit foarte multe sfaturi despre cum trebuie să îl interpreteze perfect pe Maluma. Ozana Barabancea a fost cea care l-a îndrumat în ceea ce privește timbrul vocal și i-a mărturisit că trebuie să cânte cu o lejeritate deosebită.

Radu Ștefan Bănică face furori la „Te cunosc de undeva!”

Coregrafia a fost una pe placul concurentului, mai mult decât atât, acesta a venit și cu câteva sugestii în ceea ce privește mișcările sale de dans. Deși Maluma nu are foarte multe mișcări, accentul spaniol al personajului este posibil să îi dea câteva bătăi de cap.

Radu Ștefan Bănică face furori la „Te cunosc de undeva!”. Are o iubită fotomodel

Încă de când a intrat pe scenă, Radu Ștefan Bănică a atras atenția tuturor cu ținuta sa spectaculoasă și cu transformarea uimitoare. A intrat perfect în pielea personajului și a reușit să interpreteze perfect piesa Hawái.

Cu timbrul său vocal a impresionat jurații încă din prima clipă. Acesta a primit și o avalanșă de aplauze. „În scurt timp nu o să îți mai spună nimeni Răducu, pentru că te maturizezi, crești în profesie, sigur că este devreme și sigur că ai mult de învățat, dar Răducu nu o să ți se mai potrivească. Felicitări”, i-a spus Aurelian Temișan.

„Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă”, a declarat Radu Ștefan.

Cine este iubita lui Radu Ștefan Bănică

Fiul lui Ștefan Bănică se iubește de ceva vreme cu o tânără de vârsta lui. Aceasta activează în lumea modei și a pozat deja pentru catalogul unui cunoscut designer. Radu Ștefan Bănică  le-a făcut deja cunoștință Andreei Marin și Cristinei. Se știe, fiul lui Bănică jr. are o relație foarte apropiată cu fosta soție a tatălui său.

Radu Ștefan Bănică face furori la „Te cunosc de undeva!”. Are o iubită fotomodel

Nu sunt multe fotografii alături de Cristina, pe internet, semn că cei doi încearcă să păstreze discreție asupra vieții lor intime. Se zvonește că relația lor s-a oprit pentru moment, dar acest lucru nu a fost nici afirmat, nici infirmat de niciunul din cei doi.

„Pe copiii mei îi învăţ să-şi susţină ideile, să creadă în ele şi să-şi asume ceea ce fac. Alexandru e prea mic deocamdată, Violeta este un copil extrem de inteligent şi cu idei creative, iar Radu Ştefan este aproape de momentul în care îşi ia viaţa în propriile mâini. Să dea Dumnezeu să facă toţi trei ce le place în viaţă”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Sursa foto: Instagram

Ultimele zile ale prințului Philip. Ce și-a dorit cel mai mult