Ultimele zile ale prințului Philip. Ce și-a dorit cel mai mult

Ultimele zile ale prințului Philip. Ce și-a dorit cel mai mult
Au ieșit la iveală detalii despre ultimele zile ale prințului Philip la castelul Windsor. Consortul reginei a murit pe 9 aprilie dimineața, la vârsta de 99 de ani. O sursă a dezvăluit ce și-a dorit foarte mult prințul Philip.

Prințul Philip a stat mai bine de o lună în spital, unde a suferit o operație pe inimă. În urmă cu două săptămâni a fost externat și dus la castelul Windsor, acolo unde și-a petrecut ultimele zile alături de regină. Ducele a murit pe 9 aprilie dimineața, la vârsta de 99 de ani. O sursă apropiată familiei regale a dezvăluit cum au arătat ultimele zile ale prințului Philip.

Se pare că prințul și-a dorit foarte tare ca ultimele zile din viață să și le petreacă acasă, înconjurat de locurile familiare și de soția sa mult iubită, pe care o alinta Lilibet. De asemenea, a vrut să moară în patul său, nu într-un spital. Iar această dorință i s-a împlinit la final. 

Ultimele zile ale prințului Philip. Regina a fost lângă el în ultima clipă

Conform unei foste corespondente regale care acum scrie pentru Daily Mail, prințul Philip a avut parte de zile liniștite în ultima perioadă a vieții sale. Mânca foarte puțin, renunțase chiar și la obișnuita tavă de ceai pe care valetul i-o aducea la 7:30 dimineața zilnic. Cu toate acestea, ducele se îmbrăca în fiecare zi și chiar se ocupa de citit și scris scrisori. 

Ducele s-a bucurat de soare și de peisajele oferite de castelul Windsor. Astfel, obișnuia să stea la soare în anumite momente ale zilei, pe un scaun și cu o pătură pe picioare. Regina Elisabeta îi era alături, așa cum se pare că i-a fost și în ultima clipă de viață. Cât despre scaun cu rotile, se pare că i-a fost adus unul, însă prințul l-a refuzat categoric, ba chiar s-a enervat când l-a văzut. A refuzat să-l folosească și s-a dus demn, așa cum a trăit toată viața.

Foto: Facebook 

Ziua neagră din viața Reginei Elisabeta poartă un număr. Coincidența stranie care i-a marcat viața